Tuorein sisältö

Stam1na pitää kiinni rokkarin oikeuksista

03.03.2011 klo 16.09 | Luettu: 4125 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Stam1nan jannut esiintyivät silminnähden päihtyneinä viime viikonlopun Emma-gaalassa, jossa bändi kävi pokkaamassa myös pari pystiä.

Kotisivuilleen lisätyssä viestissä Stam1nan jannut ihmettelevät kännäämisen aiheuttamaa "kohua". Eikö rokkari saa enää käyttäytyä kuin rokkari...

Bändi ihmettelee erityisesti Iskelmän toimittajaa, joka oli ottanut jopa yhteyttä jannujen kotikunnan johtomieheen sikakäyttäytymistä ihmetellen (kuuntele nauha Iskelmän sivuilta).

"Mutta missään en ole huomannut, että herrojen touhu olisi noussut uutiseksi. Miksi? Onko todellakin niin, että kun soittaa rokkia niin saa sekoilla ilman minkään sortin nuhteita?", toteaa Iskelman toimittaja.

Myös Voice saa Stam1nan pojilta kritiikkiä pukeutumiskriitikoiksi ryhtymisestä (Voicen uutinen) ja Seiska "ansiokkaasta" kuvajournalismista (Seiskan juttu).

"On hienoa nähdä, että kaikkien nykypäivän ongelmien keskeltä löytyy vielä ihmisiä, joilla on voimaa ja älyä tuoda maailman merkittävimmät epäkohdat Suomen kansan tietoisuuteen", todetaan Stam1nan kotisivuilla.







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Applen iPad 2 saatav... Blade Runnerille esi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova