Tuorein sisältö

Mötley Crüe selittelee takinkääntöä Poison-kiertueen suhteen

07.03.2011 klo 00.19 | Luettu: 4831 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mötley Crüe kiertää kesällä yhdessä Poisonin ja New York Dollsin kanssa - tosin Mötiköiden mukaan HE ovat ehdottomasti kiertueen pääbändi, kun taas Poison puhuu yhteiskiertueesta.

Mötley Crüen Nikki Sixx on aikaisemmin jyrkästi tyrmännyt mahdollisuuden kierueeseen Poisonin kanssa. Esimerkiksi vuonna 2004 Nikki Sixx jyrähti, ettei Mötley Crüe tai miehen kakkosbändi Brides Of Destruction koskaan tee kiertuetta Poisonin kanssa. "En halua mitenkään liittyä tuollaisiin teeskenteleviin paskiaisiin".

Tuoreessa radiohaastattelussa Nikki Sixx selittelee suunnanmuutosta seuraavasti:

- Olemme kieltäytyneet Poisonin kanssa kiertämisestä, koska aikoinaan 80-luvun alussa me teimme alkutyön ja sitten perässä tuli muita bändejä. Olemme halunneet erottua seuraajista. Emme ole koskaan suunnitellet tekevämme kiertuetta noiden orkesterien kanssa. Mutta New York Dollsin mukanaolo muutti kaiken - nyt on oikea aika tehdä tämä kiertue.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Armenialta viisuihin... Infoa Soundgardenin ... >

Keskustelut (3 viestiä)

mielenkiintoista

07.03.2011 klo 07.49

Sixxin joukot ovat itse täysiä teeskenteleviä paskiaisia. Hienoa, että tekivät alkutyön ja muut voi sitten seurata samassa lajissa. Itse voivat itkeä kun heitä matkitaan ja tapella siitä, kuka on pääbändi. Bravo. Rock-idiootit.
lainaa
Samsa

07.03.2011 klo 13.54

"Erottua seuraajista" pitää siis siten, ettei ole heidän kanssaan tekemisissä. Ei voi esimerkiksi tehdä parempia kappaleita joilla erottua? Ja kyllä yleisö pitää huolen rock/metalli piireissä, että copycat bändit jäävän vähemmälle suosiolle.

Tämä oli kyllä todella typerä kommentti ja paistaa niin läpi itsetietoinen omahyväisyys. Ymmärrän siinä mielessä, että 80 - luvulla on voinut ollakin jotain tappelua, että kuka aloitti mitä, ja kuitenkin se on paskapuhetta, että Mötley olisi yksin ollut tämän genren rakentamassa.
lainaa
Dingo

Rekisteröitynyt 09.01.2008

07.03.2011 klo 17.29

Samsa kirjoitti:
Ja kyllä yleisö pitää huolen rock/metalli piireissä, että copycat bändit jäävän vähemmälle suosiolle.


Hanoi Rocks ja GnR.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova