Tuorein sisältö

District 9:n ohjaajan odotettu Elysium etenee

10.03.2011 klo 12.10 | Luettu: 4358 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

District 9:n ohjaajan Neill Blomkampin seuraava on tieteiselokuva Elysium. Suunnitelmat on lyöty lukkoon. Leffa on teattereissa vajaan kahden vuoden päästä, eli 8. maaliskuuta 2013.

Tarinasta tiedetään vain vähän. Elysium sijoittuu tulevaisuuteen ja vieraalle planeetalle. Yhteiskunnan luokkajärjestelmä on yksi teemoista (District 9:n tapaan). Matt Damon näyttelee entistä vankia. Mukana ovat myös Jodie Foster, Sharlto Copley ja Wagner Moura, joka tulkitsee tarinan konnaa, jolla "on outo huumorintaju".

Blomkamp on kuvaillut, että elokuva on hyvin väkivaltainen ja täysin omaperäinen. Elysium on jotain aivan muuta myös verrattuna ohjaajan edelliseen, vaikka tapaukset jakavat joitakin teemoja.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kalajoen Juhannus ju... Rajua rytinää uudess... >

Keskustelut (3 viestiä)

Silma

10.03.2011 klo 13.06

Uuh Matt Damon. District 9 oli kyllä todella hyvä pätkä. Tätä uutta tekelettäki saa kyllä hetken oottaa..
lainaa
erezak

10.03.2011 klo 15.53

Jes tätä on ootettu! District 9 oli sen verta tiukkaa scifi kamaa, että Blomkampin uusia tuotoksia on tullu ootettua vesi kielellä. Nyt mukana vielä pari isompaa staraa ja totta kai mainia Sharlto Copley jälleen mukana remmissä. Wagner Moura vetäny loistavat roolisuoritukset brassi elokuvissa Tropa de Elite ja sen jatko-osassa, joten aiajajih kuulostaa hyvältä tämä. Erittäin väkivaltainen vielä, eikä mitään pg-13 mainstream mössöö.
lainaa
Lauta_Matti

10.03.2011 klo 19.47

Eiiiiiiiiiiiiiii, Matt Demon. Vittujen vattu kun leffa on heti pilalla. Tylsempää näyttelijää saa hakea.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova