Tuorein sisältö

Provinssi julkisti viihteellisen uutisen

11.03.2011 klo 11.36 | Luettu: 2341 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Katri Helena saapuu ihastuttamaan Provinssiyleisöä. Eilen illalla "Hjalliksen kanssa" ohjelmassa haastateltu Katri Helena tuumasi kesän erikoiskeikastaan seuraavaa:

- Varmaan me tehdään sinne hittiputki ja tunti vedetään varmasti täysillä. Mä ajattelin, että historia havisee, kun mä käyn siellä. Tää tulee olemaan varmasti elämys, ja kyllä mua vähän jännittää.

Sunnuntaina teltan täyttää käsinkosketeltava tunnelma, kun Katri Helena hurmaa yleisönsä ja saa varmasti aikaan huikean yhteislauluhetken. 47 vuotta suomalaisia viihdyttänyt Katri Helena on levyttänyt 440 kappaletta, julkaissut 45 levyä ja kokoelmaa, joita on myyty yli 1,5 miljoonaa kappaletta. Hän on vastaanottanut 17 kultalevyä, neljä platinalevyä ja yhden tuplaplatinan.

Vahvistuneet artistit:
System of a Down (Us), Volbeat (DEN), Pendulum (AUS), The Sounds (SWE), Avenged Sevenfold (US), Wolfmother (AUS), DJ Shadow (US), Social Distortion (US), The Qemists (UK), Jenni Vartiainen, Apulanta, Katri Helena, Viikate, Samuli Putro, Uusi Fantasia, Anal Thunder, Terveet Kädet, Koljosen Tiekiista

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Smurffaako Smurffien... Makupaloja Väiskin j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova