Tuorein sisältö

Huittisten Saparoon nimekkäitä artisteja

14.03.2011 klo 11.42 | Luettu: 2280 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jo toista kertaa Huittisten legendaarisen Seurahuoneen piha-alueella järjestettävä Saparo festari kokoaa jälleen 8.-9.7. väen yhteen niin kotikunnasta kuin koko maakunnasta. Vahvasti lähiruokaan perustuvan tapahtuman ruokatarjonta pitää sisällään paikallisten tuottajien herkkuja kuten possua, makkaroita, ribsejä, salaatteja ja paljon muuta...

Musiikillisesta annista vastaa alkuperäiskokoonpanossaan esiintyvä huumoriyhtye Lapinlahden Linnut. Molemmat illat avaa bilebändien ykkönen Playa ja lisäksi festarivieraita viihdyttävät Anna Abreu sekä manserockin uuden sukupolven konkari-yhtye Uniklubi. Luvassa on myös yleisön pyynnöstä komeista miesvartaloista koostuvan Scandinavian Hunks -tanssiryhmän huikea show. Saparon lauantain ohjelman juontaa musiikin ja ruoan ystävä, Lapinlahden lintu Mikko Kivinen.

Viime vuonna suuren suosion saanut tapahtuma starttaa perjantaina 8.7. ja lauantaina 9.7. iltapäivällä vuorossa on maksuton Lasten Saparo, jonka ohjelma julkistetaan myöhemmin. Illalla jatkuu jälleen ohjelma aikuisempaan makuun.

Tapahtuma sijoittuu Huittisten Seurahuoneen piha-alueelle ja esiintymislavat on sijoitettu niin pihan telttaan kuin Seurahuoneen sisällä sijaitsevaan Ball Roomiinkin.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kate Bush julkaisee ... iPad 2 murrettu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova