Tuorein sisältö

Japani jäi toistaiseksi ilman IE9-selainta

15.03.2011 klo 15.35 | Luettu: 2524 kertaa | Teksti: Samuel Kohtala

Microsoftin Internet Explorer 9 -selain julkaistiin ympäri maailmaa tiistaina Suomen aikaa. Kyseessä on Microsoftin kannalta tärkeä julkaisu kamppailussa kilpailevia selaimia kuten Mozilla Firefoxia ja Google Chromea vastaan.

Microsoftin kehitysjohtajan Dean Hachamovitchin blogijulkaisun mukaan IE9:n japaninkielisen version julkaisua kuitenkin siirretään, jotta maan tietoverkkojen jo muutenkin merkittävää rasitusta voitaisiin vähentää. IE-tiimi esittää blogissa osanottonsa Japanin järistyksen uhreille, kertoo Digitoday.


V2.fi | Samuel Kohtala
< Natsien uusin idea: ... Samsungin TangoView ... >

Keskustelut (2 viestiä)

perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

15.03.2011 klo 18.12

Tietoa voiko betan päivittää suoraan jostain vai pitääkö uninstallata ja asentaa freesi päälle?
lainaa
Dekonega

Rekisteröitynyt 28.07.2009

15.03.2011 klo 19.01

Hienoa, että Microsoftilla on ajateltu asiaa, mutta eipä heidän selaimensa hirveätä liikennettä aikaan saanut kun se julkaistiin. Lähiviikkoina tiedämme sitten paremmin. Enemmän liikennettä aiheutuu siitä kun he pistävät selaimen jakoon päivityksenä Windows Updaten läpi... Mitä useimmat varmaankin odottavat...

Etenkin kun kyseessä on joku IE9... http://people.mozilla.com/~prouget/ie9/

Onhan se huikea askel eteenpäin niille jotka käyttävät vain IE:tä... Ja yllättävän hyvän käyttöliittymän Microsoft on siihen saanut aikaiseksi. Tosin vähän Firefox-fiilikset siitä saa vaikka aika hyvin on minimoitu kaikki turhat pois ja osoite-rivi ja välilehdet on samalla tasolla. Mikä on pientä pesäeron tekemistä Firefoxiin ja muihin selaimiin. Tosin Microsoft on noin 1-2 vuotta kaikkia muita jäljessä noin yleisesti vaikka verkkotekniikoita on ihan kiitettävästi saatu mukaan IE9:ään.

perato kirjoitti:
Tietoa voiko betan päivittää suoraan jostain vai pitääkö uninstallata ja asentaa freesi päälle?

Periaatteessa voit (pienellä kikkailulla ainakin, jos ei suoraan siivoa aikaisempia ja asenna sitten itseään). Mutta käytännössä en suosittele sitä koska niin moni asia on muuttunut sitten betan ja se poistaminen ei mikään iso toimenpide ole. Perinteisesti (microsoftin tapauksessa) aikaisempi beta versio on aina ollut kannattavampi poistaa ensin ja sitten asentaa valmis. :)
lainaa

Kirjoita kommentti


175


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova