Tuorein sisältö

Kaataako Godzilla Guillermo del Toron seuraavan viritelmän?

18.03.2011 klo 19.14 | Luettu: 4730 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja Guillermo del Toro jätti alati lykkääntyvät Hobitti-elokuvat. Sitten hän ei saanut vihreää valoa unelmaprojektilleen At the Mountains of Madness. Sitten Del Toro tarttui innolla hirviöelokuvaan Pacific Rim, jonka hän "ihan varmasti" saa ohjata. Ja nyt tämäkin leffa saattaa olla vaikeuksissa.

Kauhusivusto Bloody Disgusting luottaa lähteisiinsä, joiden mukaan studio tahtoo muuttaa Pacific Rimin uudeksi Godzillaksi. Pacific Rim sijoittuu tulevaisuuteen ja kertoo jättiläishirviöiden hyökkäyksestä. Del Toroa on pyydetty leikkaamaan käsikirjoituksesta Japaniin sijoittuvat kohtaukset (viimeaikaisten tapahtumien vuoksi) ja lisäämään leffaan Godzilla. Del Toro ei tähän tietoon tahdo tehdä Godzilla-elokuvaa.

Pacific Rim on studion Legendary Pictures projekti. Legendary suunnitteli erillistä Godzillaa vielä tammikuussa. Jos Del Toro saa tahtonsa läpi, lienee selvää, että seuraava (amerikkalainen) Godzilla etenee aikaisintaan Pacific Rimin jälkeen.

Lähde: Bloody Disgusting

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Master of puppets ka... Ruotsalainen eurodan... >

Keskustelut (3 viestiä)

Videopelaaja

Rekisteröitynyt 18.12.2010

18.03.2011 klo 19.36

Godzilla without Japan?
lainaa
Evoxia

18.03.2011 klo 19.37

Taitaa ongelmat vain seurata del Toroa.. Sääli sinänsä, varsin hyvä ohjaaja omasta mielestäni.
lainaa
Zen

22.03.2011 klo 10.00

Onko uutisointi avoimempaa entisestä vai ovatko studiot muuttuneet aina vain aggressiivisimmiksi? Kohta studioiden osakkaat alkavat ohjaamaan elokuvia, kun näitä uutisia tulee nykyisin enemmän ja enemmän.. ja miksi juuri Del Toron kohdalla?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova