Tuorein sisältö

Suomen tuore Euroviisuedustaja teki diilin

21.03.2011 klo 11.40 | Luettu: 2067 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen Euroviisuehdokkaaksi helmikuussa valittu Paradise Oskar on tehnyt levytyssopimuksen Suomen johtavan levy-yhtiön Warner Music Finlandin kanssa. Lahjakkaaksi laulaja-lauluntekijäksi paljastunut 20-vuotias nuorukainen valmistelee parhaillaan 4. toukokuuta julkaistavaa debyyttialbumiaan. Kaikki tulevan levyn kappaleet ovat Paradise Oskarin itse säveltämiä ja sanoittamia ja tuotannosta vastaa Leri Leskinen. Warnerin puolelta vastaavana tuottajana toimii tuore tuotantopäällikkö Lasse Kurki.

- Me innostuimme Paradise Oskarista ennen kaikkea säveltäjänä ja sanoittajana. Ensi kertaa kun tapasimme hänen kanssaan niin kävi ilmi, että hän ihailee suuresti Brian Wilsonia ja Jimmy Webbiä, jotka ovat myös omia suosikkejani laulunkirjoittajina. Tämän kuultuani ymmärsin heti, miksi noin nuori kundi osaa kirjoittaa niin hienoja ja moniulotteisia biisejä, Lasse kertoo.

Paradise Oskar voitti Suomen euroviisukarsinnan finaalin keräämällä lähes puolet kaikista äänistä. Euroviisujen ensimmäinen semifinaali käydään Düsseldorfissa 10. toukokuuta.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tammerfest julkisti ... Uudet MacBook Pro -k... >

Keskustelut (1 viestiä)

Jon

21.03.2011 klo 11.45

"Ei jatkoon" -MR. Nikula
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova