Tuorein sisältö

Turun Klubilla tuttisunnuntai

23.03.2011 klo 13.42 | Luettu: 1650 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun Klubi järjestää toukokuussa kokoperheen lasten sunnuntai -tapahtuman, joka kulkee nimellä Tuttisunnuntai. Tarkoituksena on tuoda lasten omaa musiikkia elävänä yleisön eteen ja tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille. Tapahtumassa on otettu huomioon lasten ja lapsiperheiden tarpeet sekä erilaiset turvallisuusseikat. Ensimmäisen Tuttisunnuntai -konserttitapahtuman pääesiintyjäksi on kiinnitetty huippusuosittu Ipanapa Band.

Ipanapa on tunnettu laadukkaana ja rakastettuna koko perheen musiikkia tuottavana levymerkkinä. Ipanapan albumien kuunteluhetkistä halutaan luoda yhteisiä ilon hetkiä koko perheelle. Ipanapa Records on julkaissut kaiken kaikkiaan kahdeksan levyä, joista Ipanapa 1, 2 ja marraskuussa julkaistu 3 ovat sarjan veturit. Sekä Ipanapa 1 ja nyt myös Ipanapa 2 ovat myyneet platinaa. Kaikenkaikkiaan Ipanapa-levyjä on myyty Suomessa huikeat yli 100.000 kappaletta.

Ipanapa Bandin solisteina nähdään Tiktakista tuttu Petra sekä Antti Koivula. Ipanapa-bändi lähtee ainutlaatuiselle, koko Suomen kattavalle kiertueelle maaliskuussa 2011.

Ipanapa-bändin kokoonpano:

Mauro Gargano (rummut)
Mikko Mäkinen (koskettimet)
Jari Ilomäki (basso)
Altti Uhlenius (kitara)
Petra Gargano (laulu)
Antti Koivula (laulu)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Apple haastoi Amazon... Seuraava Narnia on T... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova