Tuorein sisältö

Suomalaista väriä heavy-ikonien avustusprojektilla

26.03.2011 klo 13.31 | Luettu: 2363 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

WhoCares –nimen takaa löytyvät legendaarisen Deep Purple –yhtyeen vokalisti Ian Gillan sekä heavy metal –riffien kiistaton mestari, Black Sabbath –kitaristi Tony Iommi. Kaksikko on äänittänyt kaksi uutta kappaletta tarkoituksenaan tukea Armenialaisen, Gyumrin musiikkikoulun jälleenrakentamista. Gillan ja Iommi ovat kumpikin viettäneet vuosien varrella paljon aikaa Armeniassa ja rakastuneet maahan ja sen ihmisiin. Molemmat ovat myös tehneet runsaan määrän työtä avustaakseen maata, joka kärsii edelleen vuonna 1988 tapahtuneesta tuhoisasta maanjäristyksestä.


Iommi ja Gillan on aiemmin työskennelleet yhdessä Black Sabbathin vuonna 1983 julkaistulla Born Again –albumilla. Yhtyeen kokoonpanon täydentävät huikea nelikko:

Jon Lord – koskettimet (ex-Deep Purple), Nicko McBrain - rummut (Iron Maiden), Jason Newsted - basso (ex-Metallica) ja Linde Lindström – kitara (HIM).

Out Of My Mind ja Holy Water julkaistaan digi-singlenä sekä rajoitettuna CD-singlenä. CD-single sisältää myös videon Out Of My Mind –kappaleeseen sekä 40-minuuttisen dokumentin, joka kertoo Iommin ja Gillanin osallistumisesta Armenian avustamiseen vuosien varrella.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Napoleon vs. Caesar ... Reckless Love huhuil... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova