Tuorein sisältö

Lisää höpinää Batmanin ja Teräsmiehen kohtaamisesta

29.03.2011 klo 21.39 | Luettu: 3899 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Päivän huhu on todeksi vahvistettu: Warner Bros. suunnittelee elokuvaa Justice League. Studiopomo Jeff Robinovia haastatellut Los Angeles Times on julkaissut asiasta erillisen artikkelin.

Suunnitelmana on tuoda DC Comicsin suurimpien supersankareiden tiimi valkokankaille vuonna 2013. Batman ja Teräsmies ovat firman isot tykit.

Viimeksi kun elokuva yritettiin tehdä, projekti kaatui käsikirjoittajien lakkoon, ongelmiin verovähennysoikeuden kanssa ja osittain myös studiopomojen huoliin. Pomot eivät tahtoneet kilpailla Christopher Nolanin Batman-sarjan kanssa.

Uusi käsikirjoitus on työn alla. Warner tahtoo elokuvat myös Salamalle (Flash) ja Ihmenaiselle (Wonder Woman), jotka perinteisesti ovat osa ryhmää. Ihmenainen on päätymässä myös televisioon, mutta tämä ei ole ongelma, sillä Teräsmieskin seikkaili Smallvillessä samaan aikaan kun Superman Returns pyöri teattereissa.

The Dark Knight Rises päättää Nolanin ohjaaman Batman-sarjan kesällä 2012. Robinov sanailee, että tämän jälkeen Batman on keksittävä uudestaan. Nolan jatkaa tuottajana kuten Tim Burton jatkoi omien Batmaniensa jälkeen.


Lähde: Los Angeles Times

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tara Reid teki Big L... Kitaristilegenda Joh... >

Keskustelut (2 viestiä)

Killbourne

Rekisteröitynyt 21.06.2008

30.03.2011 klo 00.46

Hehe... tuo kuvan sarjis löytyy laarista:)
Taaaai sitten on menny jo myyntiin. Laari kun on porukoiden varastossa eri paikkakunnalla ja sen kyljessä sattuu olemaan "kirpparille" -teksti.
lainaa
Vincent

30.03.2011 klo 10.28

Mikä sattuma, että tämmöinen on tekeillä samalla, kun Marvelin Kostajat-leffa herättää hypetystä ennen, kuin kuvauksiakaan on aloitettu.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova