Tuorein sisältö

Hitman & Sweeney Todd raakoja - Beowulf pelkkä piirretty?

13.10.2007 klo 04.36 | Luettu: 2945 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tiukat yhdysvaltalaiset ikärajat määräävät monen elokuvan kohtalon. Tässä viimeisimmät tiedot kolmesta odotetusta uutuudesta:

Väkivaltaisiin videopeleihin perustuva Hitman suunnataan aikuisille elokuvanakin - vai suunnataanko? Twitchfilm uutisoi, että elokuvan ohjaaja Xavier Gens on syrjäytetty ja että Die Hard 4.0:aa editoinut Nicolas De Toth on palkattu leikkaamaan elokuvasta pois kaikki veri ja suolenpätkät. Myöhemmin sama sivusto välitti studion terveiset: De Toth on vain konsultti, Gens on yhä mukana ja Hitman tulee saamaan ikärajan R (Suomessa K15-K18).

Jonkin aikaa sitten liikkui huhu, että Tim Burtonin väkivaltainen kauhumusikaali Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street siistittäisiin teiniyleisölle sopivaksi. Huhu kumottiin välittömästi ja nyt elokuva on saanut virallisen ikärajansa: "R graafisen, verisen väkivallan vuoksi".

Tietokoneanimaatio Beowulfin on puhuttu saavan ikärajan PG-13, vaikka ohjaaja Robert Zemeckis on kertonut kuvanneensa raaempaakin materiaalia DVD-julkaisua varten. Virallinen ikäraja on: "PG-13 intensiivisen väkivallan, järkyttävien kuvien ja erinäisen seksuaalisen materiaalin ja alastomuuden takia". Kuten Dark Horizons huomauttaa, moisella kuvauksella irtoaa yleensä "R".

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Trekin miehistö... Villi Teräsmies-huhu... >

Keskustelut (1 viestiä)

CJ_Sneek

Rekisteröitynyt 15.07.2007

13.10.2007 klo 07.29

Jaahas... ensiksi Jesper Kyd ei ollut mukana ja nyt hitman joutuu leikkureiden alle. Paskaa on siis luvassa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova