Tuorein sisältö

Viisukommentaattorit hehkuttavat menestystä Suomen Euroviisulle

07.04.2011 klo 02.51 | Luettu: 4170 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ylen viisukommentaattorit ja -toimittajat nostavat Paradise Oskarin yhdeksi tämänvuotisten Euroviisujen ennakkosuosikiksi. Viisuraadin arvioitavina ovat ensimmäisen semifinaalin esiintymisjärjestyksessä kymmenen ensimmäistä maata.

Kolme seitsemästä Ylen viisuraadin jäsenestä arvioi Suomen edustuskappaleen Da Da Dam maksimipisteiden eli viiden pisteen arvoiseksi. Yhteensä Suomi keräsi raadilta 30 pistettä.

Radio X3M:n musiikkipäällikön Johan Lindroosin mielestä Da Da Dam on Suomen paras kappale Euroviisuissa moneen vuoteen.

TV2n viisukommentaattori Asko Murtomäki ei usko, että raati olisi arvioinut Suomen oman ehdokkaan ns. sinivalkoisten lasien läpi:
- Ainakin itse voin rehellisesti sanoa tykästyneeni Da Da Damiin jo silloin, kun kuulin kappaleen ensimmäisen kerran viime syksynä. Siinä ei ole mitään laskelmoitua, vaan kaikesta huokuu aitous ja vilpittömyys, ja se vaan on yksinkertaisesti mun mielestä hyvä biisi.

Kaikki viisuraadin jäsenet eivät kuitenkaan suhtaudu Suomen kappaleeseen yhtä positiivisesti kuin Johan ja Asko. Radio Suomen musiikkipäällikkö Jorma Hietamäki antoi Da Da Damille vain kolme pistettä.

- Suomen kappale ei ole huono, eikä hyvä, mutta Paradise Oskar itse on symppis. Oman maan edustussävelmälle aina sokeutuu ja sitä alkaa helposti huomaamattaan hypettää.

Ykkössemifinaalin ensimmäisen puoliskon kappaleista Ylen viisuraati nostaa esiin myös Norjan afrikkalaisrytmeihin luottavan Haba Haban.

Vähiten hurraa-huutoja Ylen viisuraadissa saivat aikaan Armenian ja Venäjän kappaleet.

Lue lisää osoitteesta satumaa.yle.fi/euroviisut.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nightwishin Anette O... Ruotsalaisessa progr... >

Keskustelut (3 viestiä)

Mummo

07.04.2011 klo 03.34

Ai että viisukommentaattorit ihan hehkuttavat menestystä! Vaude, ihan ennenkuulumatonta! Koskas näin olisi viimeksi käynyt? Olisiko ollut 2010... tai siis 2009... tai siis 2008... tai siis joka ikinen vuosi kun Suomi on viisuihin osallistunut kaikki Suomen "asiantuntijat" ovat varmoja voitosta ja sitten jäädäänkin nolosti viimeisiksi. Ainoa vuosi kun Suomen artisti ei ole saanut osakseen uskomatonta hehkutusta ja "asiantuntijoiden" ylistystä taisi olla se vuosi kun Lordi voitti koko roskan. Silloin kaikki musiikkiexpertit tyytyivät hymähtelemään Suomen edustajalle ja artisti sai jopa haukkuja ja kauhistelua osakseen. "Viisukommentaattorit hehkuttavat" = varma tappio.
lainaa
oojeedamdamdadadmada

07.04.2011 klo 21.14

juu kysykää vedonlyöjiltä ne tietää kaiken. tämä "asiantuntijaporukka" on sitä samaa kun kaikilla muillakin mailla
lainaa
hmm

09.04.2011 klo 13.11

jos vaikka pääsis ees pitemmälle ko ne viime vuotiset oudot niin olis jo hyvä
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova