Tuorein sisältö

Apple ryövää muilta näyttöpaneelit

07.04.2011 klo 16.30 | Luettu: 3115 kertaa | Teksti: Samuel Kohtala


Jo kertaalleen myöhästyneen RIM BlackBerry PlayBook -tablettitietokoneen julkaisu lähestyy. Huhut kertovat, että QNX-käyttöjärjestelmällä pyörivä PlayBook-tabletti olisi myöhästynyt näyttöpaneelien vajaavaisen saatavuuden johdosta.

Syyttävät sormet osoittavat luonnollisesti Applen suuntaan, jonka kerrotaan kirjaimellisesti ryöväävän suuren osan valmistetuista paneeleista iPad 2 -tabletin valmistukseen – samalla muut pienemmät valmistajat jäävät nuolemaan näppejään. Applen merkittävät käteisvarannot ovat mahdollistaneet aseman, jossa yhtiön talutushihnassa on merkittävä osa maailman kosketusnäyttövalmistuksen kapasiteetista.

Hieman erikoista on kuitenkin se, että Android-tablettien ei kerrota kärsivän vastaavista toimitusongelmista.

Asiasta kertoi Ubergizmo.


V2.fi | Samuel Kohtala
< HTC Merge on pian tä... Keanu Reevesistä ohj... >

Keskustelut (2 viestiä)

pati

07.04.2011 klo 19.09

Nokia oli testannut kosketusnäytöt ja todennut että niillä ei tee mitään.
lainaa
aaaatu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

09.04.2011 klo 14.44

Event Horizon elokuvassa pyörii avaruusaluksen lattialla tablet-laitteita. Elokuva on vuodelta 1997. Jännä etteivät vielä silloin ottaneet tuulta alleen.

iPadissahan on loppujen lopuksi aika karkea paneeli. Ei muut valmistajat ole keksineet, että voisi vaikka tarkempia tilata ja saavuttaa sillä jonkinlaisen kilpailuedun(?) Ei, kun pitää matkia ne huonotkin ominaisuudet...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova