Tuorein sisältö

Telkkarisuosikki julkaisee blues-albumin

11.04.2011 klo 10.48 | Luettu: 1629 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

House TV-sarjassa suurelle yleisölle tutuksi tullut Hugh Laurie julkaisee blues-klassikoista koostuvan debyyttialbuminsa toukokuun 11. päivä. Let Them Talk -albumi on kunnianosoitus New Orleansilaiselle bluesille, joka on aina ollut Laurien sydäntä lähellä.

Levyllä on mukana niin perinteisiä- kuin tuntemattomampia blues-klassikoita, joita Laurie tulkitsee arvostetun yhtyeensä ja mielenkiintoisten vierailijoiden tähdittämänä. Legendaarisen tuottajavelhon Joe Henryn kanssa tehty albumi on äänitetty Los Angelesissa ja New Orleansissa.

Let Them Talk -albumilla kuullaan Laurie laulamassa ja pianon takana. Muusikot on koottu taitavista ammattilaisista, jotka ovat keränneet arvostusta soittaessaan mm. Greg Allmanin, Solomon Burken, Robert Plantin, k.d. Langin ja John Legendin kanssa. Yhdessä he tulkitsevat ja herättävät eloon kappaleita, joita alunperin ovat esittäneet blues-legendat kuten Lead Belly, Robert Johnson, Ray Charles ja Memphis Slim.

Albumin vierailijoihin lukeutuvat New Orleansin soul-kuningatar Irma Thomas, Sir Tom Jones ja Laurien pitkäaikainen sankari Dr. John. Torvisovituksista vastaa arvostettu tuottaja, muusikko ja biisintekijä Allen Toussaint.


Let Them Talk: An Introduction

www.hughlaurieblues.com

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lars Ulrich on aina ... Pipefest julkisti ni... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova