Tuorein sisältö

Tähtien sota taittuu tv-sarjaksi

15.10.2007 klo 08.30 | Luettu: 2850 kertaa | Teksti: Jarkko Rotstén


Useat lähteet kertovat, että ohjaajalegenda George Lucas tapaa ensi viikolla Star Wars-maailmaan sijoittuvan tv-sarjan potentiaalisia kirjoittajia Los Angelesissa.

Erään projektia sivusta seuranneen lähteen mukaan Lucasin suunnitelmana on palkata lauma freelance-kirjoittajia viettämään marraskuussa viikko Skywalker Ranchillaan, jossa on tarkoitus kerätä ideoita kasaan tulevaa sarjaa varten. Päämääränä on saada kasaan tarinaa kaikkiaan kolmeentoista jaksoon, jotka Lucas tuottaa ja rahoittaa.

Aloittaessaan kirjoittajien värväämisen vuoden 2006 helmikuussa, sarjasta oli tarkoitus työstää 26-osainen. Tuolloin uutinen sai fanit spekuloimaan, että toimintasarjan tapahtumat sijoittuisivat Sithin koston ja ensimmäisen Tähtien sota-elokuvan välimaastoon. Herra Lucasin agentti kehoitti kuitenkin spekuloijia malttamaan vielä mielensä, koska tarina on vasta hyvin varhaisessa luonnosvaiheessa.

Lähde: EW.com

V2.fi | Jarkko Rotstén
< Timberlake teki Jack... Kanteleliitto muisti... >

Keskustelut (2 viestiä)

Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

15.10.2007 klo 12.01

... voi ei?
lainaa
Khzarn

15.10.2007 klo 12.11

Hyvä puoli tässä on se, että kaljuuntuva 42-vuotias Star Wars -fani voi telttailla vanhempiensa kellarissa. Elokuva olisi aiheuttanut huomattavia haju- ja näköhaittoja Kampin ympäristössä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova