Tuorein sisältö

Lehmipojat & ufomiehet uudessa trailerissa

16.04.2011 klo 13.12 | Luettu: 3260 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Cowboys & Aliens on yksi suuri kysymysmerkki. Onko tässä yksi ensi kesän isoimmista hiteistä? Jotain tuoretta ja jännittävää? Kaikkia kiinnostaa se, kun James Bond ja Indiana Jones räiskivät kuudestilaukeavilla avaruusmörköjä? Onko se ihailtavaa, että elokuva ottaa itsensä vakavasti? Internetissä liikkuu sellaistakin puhetta, että ihmiset ovat nauraneet otsikolle Cowboys & Aliens, eivätkä tahattoman koomiset elokuvat usein suurta yleisöä viehätä.

Jokainen onneksi saa muodostaa omat mielipiteensä:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maineikkain Batman-s... Unohda zombiet: kips... >

Keskustelut (2 viestiä)

Cowboy

17.04.2011 klo 10.45

hienolta näyttää! sarjakuvaltahan tämä on nimensä saanut ja tyhmä on jos sen takia jättää elokuvan katsomatta.
lainaa
Flits

17.04.2011 klo 11.44

Siinäpähän nauraa. En tiedä onko millään elokuvalla oikeasti minkäänlaista totisuusarvoa nimellä. Mitä pitäisi olla? Iloskadem? Tai jotai muuta randomia joka kuulostaa hienolta. Koomisuus on aina saavutettu käännöksissä toiselle kielelle.

Toinen hauska pointti on, että ei suurempi yleisö koskaan kävisi katsomassa tätä elokuvaa ilman näyttelijöillä myyntiä. Se kun ei kuulemma sovi heidän tyyliinsä tai makuunsa. Poistetaan tästä elokuvasta nuo kaksi päätähteä ja kas kummaa tämä tippuu sinne muun scifin tasolle, joka ei koskaan saavuta sitä massayleisöä, joka katsoo elokuvat koska niitä on kehuttu ja toiset katsovat niitä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova