Tuorein sisältö

Apple vie Samsungin raastupaan Galaxy-laitteista

20.04.2011 klo 09.00 | Luettu: 4299 kertaa | Teksti: Samuel Kohtala

Slashdot kertoo, että tuoreimmassa elektroniikkajättien patenttikiistassa Apple haastaa Samsungin oikeuteen väittäen Galaxy-laitteiden rikkovan useita Applen patentteja.

Apple toteaa haasteessaan, että Galaxy Tab -tablettitietokone kopioi räikeästi iPadin ulkoasua ja muotoilua aina suorakulmaisuudesta pyöristettyihin reunoihin, tummaan reunukseen ja kuvakerivistöihin.

Jos Samsungin todetaan rikkoneen patentteja käyttöjärjestelmän osalta, saattavat kaikki Androidin alkuperäisvalmistajat olla vaarassa.

V2.fi | Samuel Kohtala
< Batman 3: Cotillard ... Reckless Love Los An... >

Keskustelut (4 viestiä)

jej

20.04.2011 klo 09.04

Applella on nyt jokin putki päällä, oikeusjuttua pukkaa joka puolelta. Eiköhän se nyt ole aika selvä juttu, että iPad on toiminut inspiraationa suurimmalle osalle näistä tableteista mitä markkinoilla nähdään.
lainaa
mytty

20.04.2011 klo 10.58

no eihän iPad ole todellakaan ensimmäinen tabletti markkinoilla ja iPadin ulkonäköhän on kopioitui suoraan iPhonesta. kai tässä on taas jotain miekkojen ja kilpien kalistelua joka sit sovitaan kulisseissa. valitettavaa on et apple tuntuu luisuvan (luisinut jo) kekselijäästä marginaalifirmasta jäykkien jättifirmojen joukkoon, ongelmia tuntuu puskevan ikkunoista ovista ja ne yritetään parhaan mukaan lakaista maton alle (hieman kärjistystä, myönnän..) hassua miten pitkälle hyvällä designilla tosiaan nykybisneksessä pääsee vaikka kyse teknologiasta..
lainaa
iAnal

20.04.2011 klo 11.17

Jos Apple jättäisi nyt käyttämättä selvät oikeusjutun paikat, niin se voitaisiin myöhemmin tulkita asian hyväksymiseksi. IANAL, mutta näin olen ymmärtänyt.
lainaa
DAW

20.04.2011 klo 18.58

Tuo on täysin ainut asia mitä Apple voi pitää omanaan.

Applella ei ole mitään omaa teknologiaa, sen todistaa jo tämä uutinen.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova