Tuorein sisältö

Sananen tulevista Marvel-elokuvista

20.04.2011 klo 17.29 | Luettu: 5278 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Seuraavat neljä supersankarielokuvaa, jotka sarjakuvatalo Marvel tekee itse, ovat Thor, Captain America: The First Avenger, The Avengers ja Iron Man 3.

Marvel-pomo Kevin Feige on lausunut sanasen tulevaisuudesta. The Avengers tulee olemaan ensimmäinen Marvel-elokuva, jonka levityksestä vastaa Disney. Kaikki aiemmin nähty yhdistyy, mikä on vasta alku.

Myöhemmin Thor ja Captain America saavat uudet omat elokuvansa. Captain American jatko-osa sijoittuu nykyaikaan (ensimmäinen osa kertoo toisen maailmansodan vuosista).

Sankarit Black Widow ja Hawkeye ja agenttijärjestö S.H.I.E.L.D. ovat oman elokuvansa arvoisia, väittää Feige. Feige lupailee myös kamppailulajeja ja taikuutta käsitteleviä elokuvia, sekä suuren avaruusfantasian. Dr. Strange on saamassa oman elokuvansa. Kaikki elokuvat sijoittuvat samaan jatkumoon.

Pian teattereihin saapuva Thor on saanut tähän mennessä myönteistä palautetta. Sivusto Rotten Tomatoes listaa, että 19 arvostelijasta 17 suosittelee elokuvaa.


Lähde: IGN

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mahdollisuus ilmassa... EU-direktiivi uhkaa ... >

Keskustelut (3 viestiä)

HCalahan

20.04.2011 klo 18.48

Mutta missä ovat:
Deadpool?
X-Men Origins 2?
X-Men Origins: Magneto?
Wolverine 2?
Marvel Zombies?
Spider-Man V.2?
Daredevil V.2?
Ant-man?
Hulk "3"?
Iron-man 3?
Venom?
Fantastic Four V.2?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

20.04.2011 klo 18.57

Deadpool, Wolverine 2, Daredevilin uusi versio ja Fantastic Fourin uusi versio ovat työn alla studiolla 20th Century Fox, joka on lisensoinut hahmot.

"X-Men Origins 2" ja X-Men Origins: Magneto yhdistyivät ja kantavat nyt nimeä X-Men: First Class.

Marvel Zombies? Tämä on mainittu aiemmin korkeintaan fanin päiväunessa, aprillipäivänä tai muuten leikkimielessä.

Spider-Manin uusi versio on Sonyn projekti. Venom on yhä (tai ei ole enää) suunnitteilla saman katon alla.

Iron Man 3 mainitaan uutisessa.

Ant-mania ei mainita, mutta tästä Marvelin omasta projektista on ollut aina toisinaan puhetta. Seuraava Hulk on myös mainittu mahdollisuutena.
lainaa
HCalahan

20.04.2011 klo 21.27

Pointti oli enemmänkin, että tehkää nähä vanhat pois alta ennen kuin julistatte uusia, viitaten uutisen kohtaan "Sankarit Black Widow ja Hawkeye ja agenttijärjestö S.H.I.E.L.D. ovat oman elokuvansa arvoisia, väittää Feige."

X-Men Origins 2 oli tarkoitettu kirjaimellisesti FC2ksi, odotan milloin tämä jatko-osa julkistetaan....ehkä sitten kun leffa ei täysin floppaa ja fanit haluavat lisää. Zombit heitin mukaan juuri fanin päiväunena, en kirjaimellisesti, ajattelin jättää sen pois listalta, mutta saahan sitä toivoa K-18 sarjakuvasankarileffaa joka revittelee aiheella vapaasti eikä ole suunniteltu lelufirman kanssa yhteistyössä. Iron Man 3 oli nopealukuisuudesta johtunut virhe.

Kiitos tästä tiivistelmästä :) Myönnän lista olisi voinut olla johdonmukaisempi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova