Tuorein sisältö

Jone Nikula Reinorundin isäntänä

02.05.2011 klo 09.48 | Luettu: 2247 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Reinon ja Ainon kesäkiertue "Reinorundi" suuntaa Suomen suveen Jone Nikulan kanssa.

Reino-rekka lähtee kesäkiertueelle Tampereen Keskustorilta maanantaina 2.5.kelllo 14, "Tarkoituksenamme on mennä sinne missä oikeat Ainot ja Reinot ovat eli Suomen suven moniin tapahtumiin. Olemme framilla kesän aikana yli satana päivänä. Meidät voi tavata rock-festareilla, meripäivillä, tangomarkkinoilla, kesäteatterissa, Kiteen markkinoilla tai vaikkapa Mäntän torilla", kertovat yrittäjä Arto Huhtinen ja Reinorundin isäntä Jone Nikula.

Täysimittainen rekka on teipattu klassikkotohvelia mukaillen ruskearuutuiseksi. Rekan varusteisiin kuuluvat esiintymislava, äänentoistolaitteet, videonurkka, postikorttien kuvauslaitteet ja tietysti pappamopo. Odotettavissa on siis, musiikkia, kilpailuja, paljon aktiviteetteja ja muuta mukavaa..

Kiertueen yhteistyökumppaneita ovat Naisten Pankki, Suomen Jääkiekkoliitto, Suomalaisen Työn Liitto ja Nordea. Naisten Pankin edustajat myyvät kiertueen aikana Naisten Pankin ballerinaa. Ballerinojen ostajat tukevat kehitysmaiden naisten työtä köyhyyden voittamiseksi. Toukokuun alussa, jääkiekon MM-kisojen aikana valmistuvat ensimmäiset Leijonatennarit. Tennarien ostajat tukevat samalla Suomen Jääkiekkoliiton lapsi- ja nuorisotyötä. Suomalaisen Työn Liitto isännöi rekkaa heinäkuussa Porissa Suomi Areena tapahtumassa. Suomalainen työ on tärkeä teema kiertueella.

Reino-rekka starttaa Tampereen keskustorilta 2.5. kello 14. Toukokuun ensimmäisellä viikolla rekka vierailee Kuopiossa nuorten kädentaitomessuilla, Vesannolla ompelimo Reinon vihkiäisissä ja äitienpäivän aattona Joensuun torilla.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Viikate vierailee uu... Fast & Furious 5 on ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova