Tuorein sisältö

Led Zeppelin siirtyi digitaaliaikaan

15.10.2007 klo 15.32 | Luettu: 3033 kertaa | Teksti: Jarkko Rotstén

Legendaarinen Led Zeppelin tunnetaan yhtyeenä, joka ei järin helposti lähde mukaan nykyajan hömpötyksiin. Ensi kuun 13. päivänä bändin koko tuotanto saadaan kuitenkin vihdoin ja viimein digitaaliseen jakeluun nettimusiikkikauppoihin. Yhtye päätti siirtyä digitaalimarkkinoille ajan myötä jatkuvasti laskeneen cd-myynnin myötä.

Bändi on tehnyt yhteistyösopimuksen Verizon Wireless -mobiiliyhtiön kanssa, jonka kautta legendaarisen pumpun materiaali julkaistaan ensin kännykän soittoääninä, ennen kuin ne tulevat myyntiin iTunesiin ynnä muihin verkkomusiikkikauppoihin.

Tämä kielii myös siitä, että Led Zeppelin olisi vihdoinkin saanut setvittyä vuosikymmeniä jatkuneen taistelun siitä, kenelle bändin materiaalin oikeudet oikein kuuluvat.

Yhtye tulee myös saamaan kuudenkymmenen miljoonan dollarin korvauksen sopimuksen jatkamisesta seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi Warner/Chappel Music -levy-yhtiön siiven alla.

Lähde: Gigwise

V2.fi | Jarkko Rotstén
< Ganes rikkoi 100 000... Ian McKellen tahtoo ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

15.10.2007 klo 15.42

Nyt kun sotkut on siivottu, niin eiköhän olisi aika saada Zeppeliiniä musiikkipeleihinkin? Olisipa hienoutta vetää jotain Whole lotta lovea Singstarissa tai mikä parempaa, Guitar Herossa!
lainaa
Lassi

15.10.2007 klo 19.46

Stairway to heavenin loppusoolo olis mahdoton guitar herossa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova