Tuorein sisältö

Terminator-oikeudet mielenkiintoiselle emännälle

13.05.2011 klo 19.18 | Luettu: 5574 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Terminator-oikeudet omistava sijoitusrahasto on kaupitellut elokuvastudioille pakettia, johon kuuluu oikeus tehdä seuraava Terminator ohjaaja Justin Linin ja Arnold Schwarzeneggerin kanssa. Studioiden nenän edestä oikeudet osti tuottaja Megan Ellison.

Ellison on miljardöörin tytär, joka on viimeaikoina toiminut pelastavana enkelinä vakaville elokuville. Monesti palkitun Paul Thomas Andersonin uskonnollisesta kultista kertova draama The Master ei kelvannut koko Hollywoodille, mutta Ellisonin ansiosta elokuva on hengissä. Myös viinatrokareista kertova rikosdraama The Wettest County in the World ehdittiin hyllyttää ennen Ellisonin astumista kuvioihin.

Terminator-faneilla taitaa olla oikeus nähdä märkä uni, että seuraava osa tehdään ilman studiopomoille ominaista laskelmointia, mutta asia jää nähtäväksi. Ellisonilla on oikeudet tehdä vähintään kaksi Terminatoria.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iron Skyn ensi-iltaa... Osallistu viime hetk... >

Keskustelut (3 viestiä)

nashu

13.05.2011 klo 19.34

Eipä taida kyseinen emäntä helpolla myydä oikeuksia enään eteenpäin rahapulan takia. Niin kauan kuin isäpappa tahkoaa Oraclella rahaa, niin huolta ei ole.
lainaa
Evoxia

14.05.2011 klo 04.07

Täytyy sanoa että kyseinen emäntä on kaivattu piristysruiske elokuville jos todellakin antaa elokuvan tekijöiden tehdä heidän näköisensä elokuva, ilman, että isot studiot pakottavat ne k-15 elokuviksi.. Näin esimerkiksi.

Pitkään olen miettinyt että jos itsellä olisi lukemattomia miljoonia tilillä niin koittaisin ostaa Fireflyn-sarjan oikeudet ja aloittaa sen kuvaaminen uudestaan :D
Tietenkin helppoa se on näin koneen takaa sanoa.
lainaa
Hoplanen

18.05.2011 klo 18.55

Tämähän on paras uutinen nykyelokuvalle miesmuistiin!

Jospa kerrankin saataisiin sieltä ulos joku ihan ihkaoikea elokuva, eikä jotain fäppimatskua cgi-fanipojille?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova