Tuorein sisältö

Seagatelta suoratoistava kannettava kiintolevy

17.05.2011 klo 10.00 | Luettu: 2779 kertaa | Teksti: Samuel Kohtala


Seagaten GoFlex Satellite on ensimmäinen kannettava kiintolevy, joka sisältää integroidun akun ja WiFi-yhteyden. Kiintolevyltä on mahdollista suoratoistaa jopa 500 gigan edestä sisältöä esimerkiksi iPad-tabletille. Kooltaan uutuustuote ei ole edes merkittävästi tavanomaisia levyjä suurempi, vaikka mukaan on saatu mahdutettua myös kestävä litiumioni-akku.

Kiintolevyn b/g/n -antennilla on mahdollista luoda kolme samanaikaista yhteyttä ja suoratoistaa HD-elokuvaa joka yhteyteen jopa 45 metrin päähän ilman katkoksia. Suoratoistoa kerrotaan olevan tarjolla yhdellä latauksella noin viiden tunnin ajaksi.

Erityishuomiota on kiinnitetty myös kiintolevyn helppoon käytettävyyteen ja yhteensopivuuteen esimerkiksi Applen mobiililaitteiden kanssa. Hintaluokka Seagaten GoFlex Satellite -kiintolevylle asettuu noin 200 dollariin. Kansainvälisille markkinoille uutuus saadaan kuitenkin vasta myöhemmin tänä kesänä, kertoo Dvice.

V2.fi | Samuel Kohtala
< Suomen Euroviisun va... Ruisrock lisäsi pari... >

Keskustelut (1 viestiä)

PRKL666

Rekisteröitynyt 02.10.2009

18.05.2011 klo 00.12

Kuullostaa hyvin vitsikkäältä tuotteelta, jos toimii kuten omistamani Seagaten terainen. Raksuu, poksuu, lagaa ja lopettaa toimintansa lopullisesti vajaan vuoden käytön jälkeen.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova