Tuorein sisältö

Muusikot pakkohoitoon YleX:n toimesta

20.05.2011 klo 12.32 | Luettu: 2827 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomalaisen popmusiikin tulevaisuus on vaarassa, kun YleX:n hullut hoitsut Olga ja Pamela seuraavat suomalaisia muusikoita festareille ja kidnappaavat eniten hoitoa tarvitsevat artistit Pakkohoitoon. YleXPopissa, Provinssirockissa ja Ilosaarirockissa päivystävät hoitsut muiluttavat pakkohoitoon mm. Apulannan Toni Wirtasen, Kotiteollisuuden Jouni Hynysen sekä Anna Abreun.

Klinikalle pakkohoitoon kutsutun vieraan sielunmaisemaa lähdetään avaamaan artistin kappaleiden sanoitusten kautta. Psykoterapian epäammattilaisina Olga ja Pamela ovat syväanalysoineet tekstit ja esittävät niiden perusteella tulkintoja artistin mielentilasta ja pyrkivät hoitamaan havaitsemiaan ongelmia. Session päätteeksi artisti on eheytynyt. Tai sitten ei.

Ronskiin huumoriin perustuvassa sarjassa on 12 jaksoa ja se alkaa suoran YleXPop-lähetyksen yhteydessä 28.5. Sarja esitetään kesän 2011 aikana YleX Areenassa suorien festarilähetysten yhteydessä sekä ondemandina osoitteessa ylex.fi. Sarja kuullaan audioversiona myös YleX:n radiotaajuuksilla. Sarjaa ja sen extroja voi seurata myös osoitteessa www.facebook.com/olgajapamela.

Pakkohoitoon muilutetut artistit ovat: Samuli Putro, Toni Wirtanen (Apulanta), Anna Abreu, Jouni Hynynen (Kotiteollisuus), Olli Herman (Reckless Love), Kaija Koo, Freeman & Vilunki 3000 (Uusi Fantasia), Samae Koskinen, Aki Tykki (Happoradio), Jukka Poika ja Mariska.

Katso esittelypätkä täältä.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Raskain juhannusfest... Arnold Schwarzenegge... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova