Tuorein sisältö

Mango huumaa älypuhelinvalmistajat

26.05.2011 klo 10.00 | Luettu: 5119 kertaa | Teksti: Samuel Kohtala


Älypuhelimistaankin tuttu laitevalmistaja HTC on ilmoittanut uutistoimisto Reutersille, että sillä on tuotannossa useampia älypuhelimia, jotka on suunniteltu Microsoftin tiistaina julkistamalle tuoreimmalle Windows Phone 7 Mango -käyttöjärjestelmälle. Tarkempia aikatauluja uutuuksien julkistamiselle ei kuitenkaan kerrottu.

HTC:n toimitusjohtaja Peter Chou kertoo yhtiön olevan erittäin sitoutunut Windows Phone -tuotteisiin. Asia ei sinänsä ole uusi, sillä HTC:llä ja Microsoftilla on jo pitkään jatkunut yhteistyötausta. HTC:n älypuhelinten käyttöjärjestelminä ovat toimineet sekä Windows Phone että Googlen kilpaileva Android.

Laitevalmistajan asemaan asettunut Nokia aikoo myös valmistaa ensimmäiset Windows-älypuhelimensa tuoreimmalle Mango-alustalle. Nokia kertoi asiasta yhtiön virallisessa blogissa, jossa älypuhelimista vastaava johtaja Jo Harlow hehkutti Mangoa merkkipaaluksi Nokian tulevissa älypuhelimissa. Uudessa Mangossa on parantuneiden ominaisuuksien ohessa myös tarjolla kattavampi kielituki, johon lukeutuu myös suomen kieli. Nokialta uutuuksia voinee odottaa aikaisintaan joulumarkkinoille.

Kysyntä ja kiinnostus Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmään on selvästi kasvussa, sillä myös kiinalainen laitevalmistaja ZTE ilmoitti tuovansa ensimmäiset Mango-älypuhelimet Euroopan markkinoille jo heinä-syyskuussa – rynnistäen siten tiukasti ensimmäisten julkaisijoiden joukkoon.

Asiasta uutisoi Digitoday.




V2.fi | Samuel Kohtala
< Toivottavasti tykkää... Sauna Open Air metal... >

Keskustelut (4 viestiä)

Dekonega

Rekisteröitynyt 28.07.2009

26.05.2011 klo 13.25

Nokian kannattaisi pistää vähän vauhtia tuohon julkistus aikatauluun... jos kilpailijat saavat uudet laitteet ulos jo heinäkuussa ja Nokia vasta joulukuussa niin he menettävät momenttia...
lainaa
Likvor

Rekisteröitynyt 16.04.2007

26.05.2011 klo 18.51

Omena ja mango...google vois kokeilla vaikka banaania tai persikkaa
lainaa
jalmari

26.05.2011 klo 19.29

Kohta on kuin android tämäkin. 70 eri laitevalmistajaa tarjoaa about samalla raudalla saman mangon samoihin hintoihin. Sama minkä kapulan ostaa ja nii se on kuitenkin sama mitä toisella. Tulevaisuuden android
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

26.05.2011 klo 22.38

jalmari kirjoitti:
Kohta on kuin android tämäkin. 70 eri laitevalmistajaa tarjoaa about samalla raudalla saman mangon samoihin hintoihin. Sama minkä kapulan ostaa ja nii se on kuitenkin sama mitä toisella. Tulevaisuuden android

Joo, on mennyt puhelinmarkkinat aika yksipuolisiksi. Tietysti tämä on siitä hyvä että softaa löytyy monipuolisesti, mutta silti menee aika tylsäksi kun pian kaikki puhelimet on melkein samasta puusta veistettyjä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova