Tuorein sisältö

Pipefest karsii myös katutanssijoita

03.06.2011 klo 14.55 | Luettu: 1683 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Räppi raikaa Himoksella PipeFestin muodossa kolmen päivän ajan, kolmella eri lavalla. Siis elokuun 4.-6. päivä.

Musiikin lisäksi PipeFest tarjoaa myös mm. UK B-Boy Championships -kansainvälisen tanssikisan karsinnat.

BBoy Championships on yksi ensimmäisiä kansainvälisiä katutanssitapahtumia ja nyt sinne on mahdollisuus päästä Pipefesteillä järjestettävien karsintojen kautta.

Itse UK BBoy Championship järjestetään jo 16. kertaa maailmanlaajuisesti ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhdeksi arvostetuimmista ja tavoitelluimmista katutanssikulttuurin kilpailuista. Tapahtuma kerää ympäri maailmaa järjestettävistä aluekarsinnoista voittajat, jotka lennätetään finaaleihin Lontooseen ottamaan toisistaan mittaa suuren yleisön edessä 15.10.2011. Tapahtuman Pohjois-Euroopan karsinta on vakiinnuttanut asemansa Suomessa ja kerää vuosittain sekä kilpailijoita että katsojia muunmuassa Ruotsista, Venäjältä, Virosta, Norjasta, Tanskasta, Latviasta, Valko-Venäjältä.

UK BBoy Championshipseista on muodostunut jokavuotinen perinne monille tanssijoille, jolloin he matkaavat paikanpäälle niin kisaamaan kuin tapaamaan ystäviään eri maista. Skandinaaviassa ja Baltian maiden alueilla ei järjestetä muita karsintoja finaaleihin, joten tapahtuma kerää kaikki alan osaajat Suomeen kilpailemaan finaalipaikasta Lontoossa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Punkin ystävät huomi... Apinoiden planeetan ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova