Tuorein sisältö

Provinssin sunnuntain päiväliput myyty loppuun

07.06.2011 klo 12.50 | Luettu: 2058 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Seinäjoen Provinssirockin sunnuntain päiväliput on myyty loppuun. Myynnissä on edelleen päivälippuja perjantaille ja lauantaille, 2pv:n lippuja (pe-la, la-su) sekä kolmen päivän lipppuja. Lippuja on myynnissä Provinssirockin verkkokaupassa, Tiketissä ja Lippupalvelussa.

Sunnuntain suureen kysyntään on vaikuttanut pääesiintyjä System of a Downin (US) esiintyminen. Bändi palasi keikkalavoille kuuden vuoden tauon jälkeen ja esiintyy nyt Suomessa ensimmäistä kertaa. Muita sunnuntaina esiintyviä artisteja ovat Volbeat (DEN), Hadouken! (UK), Graveyard (SWE), The Joy Formidable (UK), Katri Helena, Stella, Scandinavian Music Group, Jukka Poika ja Raappana & Sound Explosion Band, Jare & VilleGalle, Anna Puu, Uusi Fantasia, The Wrecking Queens, Circle ja Satellite Stories.

Lauantain ohjelmaan on tullut yksi aikataulumuutos. Wolfmother (AUS) ja DJ Shadow (US) vaihtavat esiintymispaikkoja keskenään matka-aikataulujen takia. Näin ollen DJ Shadow:n uusi soittoaika on klo 22.15 ja Wolfmother heittää keikkansa klo 00.45 lauantai-iltana.

Provinssirockin lipunmyynti käy todella kovana: 3pvä/112€, 2pv (pe-la)/85€, 2pv (la-su)/90€, 1p

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sonispheren aikataul... Sauna tiedottaa käyt... >

Keskustelut (1 viestiä)

DDD

08.06.2011 klo 18.25

p-a-r-a-m-o-r-e :D
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova