Tuorein sisältö

Keijukaisia Twilight-markkinoille

08.06.2011 klo 10.08 | Luettu: 2966 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Armottoman miehisistä vampyyreistä ja teinitytön angstailusta kertova Twilight-saaga voitti noin kaikki palkinnot viime viikon MTV Movie Awards -gaalassa, joten vieläkään ei ole myöhäistä koettaa tienata jollakin samankaltaisella.

Melissa Marrin romaani Wicked Lovely on päätymässä elokuvaksi. Sarjan aloitusosa kertoo teinitytöstä, joka kykenee näkemään keijujen maailman. Keijut eivät tästä pidä, ja tyttö joutuu ongelmiin, kun keijujen kuningas tahtoo tehdä hänestä morsiamensa. Synkkyydestä ja seksuaalisista jännitteistä johtuen sarja on teinien eikä lasten kamaa.

Elokuvista The Notorious Bettie Page ja Amerikan psyko muistettava Mary Harron ohjaa. Käsikirjoituksen väsää Caroline Thompson, joka on kirjoittanut muun muassa elokuvat Saksikäsi Edward, The Addams Family ja Painajainen ennen joulua.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Foo Fighters -keikan... Lisää lopetusuutisia... >

Keskustelut (2 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

08.06.2011 klo 18.20

"Sarjan aloitusosa kertoo teinitytöstä, joka kykenee näkemään keijujen maailman. Keijut eivät tästä pidä, ja tyttö joutuu ongelmiin"

Tuo muuten toi itselleni mieleen Spiderwickin kronikat. Ja vaikka se teos onkin enempi lapsille suunnattu, on taatusti parempaa kamaa kuin tämä. Voi luoja. Miksi kaikkeen pitää nykyään sekoittaa teinityttöjen hormoonitasapainoilut.
lainaa
Masterliar

09.06.2011 klo 07.03

meh, kuulostaa paremmalta kuin twilight, mikä sekin kertoi kyllä keijuista
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova