Tuorein sisältö

Tom Cruisesta karu, kaksimetrinen karpaasi?

14.06.2011 klo 18.34 | Luettu: 3732 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tom Cruise valmistautuu näyttelemään sankarillista miesten miestä Jack Reacheria. Lee Childin kirjoissa seikkaileva Reacher on entinen sotilaspoliisi, nykyinen kulkuri, joka ratkoo erinäisiä rikoksia niihin törmätessään. Reacheria kuvaillaan älykkääksi mieheksi, jonka kaksimetrisen, 115 kiloa painavan ruhon varjo riittää vaientamaan useimmat konnat.

Cruise, joka on vähintään 150 senttiä pitkä ja painaa reilut 50 kiloa, on erikoinen valinta rooliin. Kirjailija Child on kutsuttu hätiin vaientamaan kritiikki. Childin mukaan Reacherin koko on vain metafora. Reacher on pysäyttämätön voima, ja Cruise kykenee näyttelemään pysäyttämätöntä voimaa omalla tavallaan.

Elokuvan nimi on One Shot ja nimensä mukaisesti se perustuu sarjan yhdeksänteen romaaniin. Trillerin The Usual Suspects käsikirjoituksella Oscarin voittanut Christopher McQuarrie kirjoittaa ja ohjaa. Studio toivoo, että elokuva voidaan kuvata syksyllä, sillä ensi vuoden alussa Cruise siirtyy tieteiselokuvan Oblivion palvelukseen.

One Shot kertoo tapauksesta, jossa tarkka-ampuja pidätetään kuuden ammutun laukauksen ja viiden ruumin jälkeen. Syytetty kiistää syyllisyytensä ja vaatii Reacheria hätiin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suburban Triben viim... Zemeckis laukaisee T... >

Keskustelut (1 viestiä)

-Z-

14.06.2011 klo 19.09

Vituiks män. Cruisella ei ole munaa tai lihaksia lähellekään riittävästi tuohon rooliin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova