Tuorein sisältö

Duran Duranin peruttu Suomen keikka saattaa siirtyä elokuulle

16.06.2011 klo 00.39 | Luettu: 2913 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Brittiläisen Duran Duranin tulevana lauantaina 18.6. Helsingin KaisaFestissä järjestettäväksi tarkoitettu konsertti siirtyy yhtyeen vokalisti Simon le Bonin ääniongelmien vuoksi. Samalla lauantain KaisaFest peruuntuu kokonaan.

Duran Duran joutuu näillä näkymin perumaan myös ensi viikon Moskovan ja Pietarin keikat. Myös Ruotsi jäi tällä kertaa ilman Duran Durania.

Uutta esiintymisajankohtaa Duran Duranin esitykselle haetaan parhaillaan - uudesta päivämäärästä tiedotetaan mahdollisimman pian.

Lauantain Duran Duran-konserttiin jo hankitut liput käyvät myös tulevaan konserttiin. Lipun ostaneilla on myös mahdollisuus lunastaa lippunsa takaisin Lippupalvelun myyntipisteistä, Tiketistä sekä Menolipusta tai vaihtaa kuluitta sunnuntain Kaisafest -tapahtumaan, jota tähdittää James Blunt.

Duran Duranin kiertueaikatauluja tarkastelemalla korvaavalle keikalle voisi löytyä tilaa kesäkuun lopulta tai heinäkuun alusta. Heinäkuulle osuu ensimmäinen keikka vasta kuun puolivälin kohdalle.

Myöskin elokuulle järjestyy keikka-aikoja, Duran Duran esiintyy Norjassa kolmena iltana 26-28.8 joten elokuun loppu lienee varteenotettava vaihtoehto.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nokia panee markkina... Infoa Linkin Parkin ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Simonina68

17.06.2011 klo 02.01

Ei haittaa, kunhan tulevat! Simonilla on niin hienoskaalainen ääni, että sillä ei kylä leikitellä, joten ymmärrystä riittää, mutta sille ei sitten riitä, jos eivät tulekaan Suomeen!

Mä en ainakaan lippuani palauta! No way!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova