Tuorein sisältö

Iso paljastus uudesta Batmanista

16.06.2011 klo 21.59 | Luettu: 6484 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Elokuvan The Dark Knight Rises kuvaukset ovat käynnissä. Luotettava sivusto Hitfix raportoi juonipaljastuksesta, joka saattaa pilata elokuvanautinnon joiltakin katsojilta, mikäli käänne "pidetään salassa" ensi-iltaan saakka.

....

...

..

Viimeinen varoitus.

.

Batman Beginsistä tuttu Liam Neeson palaa näyttelemään Ra's al Ghulia. Uutisia seuraavat tietävät, ettei tämä ole täysin odottamatonta. Se on virallista, että Josh Pence näyttelee nuorta Ra's al Ghulia (takaumissa?). Huhujen mukaan elokuvassa esiintyy myös kyseisen konnan tytär Talia Al Ghul. Se ei ole edes huhu, vaan suosittu arvaus, että Marion Cotillardin näyttelemä "Miranda Tate" on tosiasiassa Talia.

Ra's al Ghul vaikutti kuolevan Batman Beginsissä, koska Batmanin "ei tarvinnut pelastaa häntä". Sarjakuvissa hahmo on kuolematon. Siitä ei ole tietoa, palaako Neeson terrorisoimaan Batmania, vai näytteleekö hän vain takaumassa. Hänet on kuitenkin nähty roolissa kameran edessä.

Internetissä yritetään innokkaasti yhdistellä tiedonjyväsistä kokonainen elokuva. Leffassa esiintyvät Bane ja Kissanainen. Kertooko The Dark Knight Rises siitä, kuinka Bane on perinyt Batmanille varatun roolin Ra's al Ghulin kultissa? Kenties kultti palaa kostamaan? Kenties Bane murskaa Batmanin selän, kuten kuuluisassa sarjakuvatarinassa? Kenties Kissanainen avustaa Batmania toipilasaikana? Tämä kaikki on silkkaa spekulointia.

Lähde: Hitfix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Muppetit ratsastavat... Hyvää isänpäivää, Te... >

Keskustelut (5 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

16.06.2011 klo 23.42

Toivon mukaan Bane ei murskaa batmanin selkää :D
lainaa
Flits

17.06.2011 klo 20.10

Toivottavasti on hurjaa menoa taas. Saa nähdä miltä näyttää batmanin uusi ajoneuvo. Ehkä päästään jo enemmän perinteiseen malliin. Itse olisin toivonut arvuuttajaa, kun sattuu olemaan suosikki pahis (Ei se Jim Carryn seko), mutta eiköhän tästä hyvät karkelot saada.
lainaa
thestormiscoming

18.06.2011 klo 12.14

tsekatkaa tämä traileri, ja päättäkää feikki vai aito

http://www.youtube.com/watch?v=R5QX71sDm7g&feature=player
lainaa
yffe

20.06.2011 klo 13.57

onko tolla ny mitn väliä onko aito vai feikki traileri ku ei tosta mitää selvää saa...
lainaa
thestormiscoming

20.06.2011 klo 18.00

feikiksipä tuo paljastui
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova