Tuorein sisältö

Bon Jovin keikan käytännön kuviot

17.06.2011 klo 00.28 | Luettu: 2142 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Bon Jovi saapuu esiintymään Helsingin Olympiastadionille perjantaina 17. kesäkuuta. Lämppärinä nähdään tanskalaisyhtye The Breakers sekä lämppäribändikilpailun voittanut kuopiolaisyhtye Block Buster.

Klo 16 uloimmat portit avataan, turvatarkastukset aloitetaan
Klo 17 portit Olympiastadionille avataan
Noin klo 18.40 Block Buster
Noin klo 19.30 The Breakers
Noin klo 20.30 Bon Jovi
Klo 23 konsertti päättyy viimeistään

Sisääntulon nopeuttamiseksi turvatarkastukset pyritään aloittamaan uloimmilla porteilla jo noin klo 16. Tämän jälkeen on mahdollisuus ostaa kiertueen t-paitoja ja muita oheistuotteita. Lipuntarkastus alkaa sisemmillä porteilla noin klo 17, joilloin itse stadionille pääsee sisään.

Yleisöä kehotetaan varaamaan aikaa ja juhlamieltä sekä saapumaan stadionille julkisilla kulkuneuvoilla tai kävellen. HSL ja VR varautuvat lisävuoroin ja -kalustoin. Tapahtuman puolesta ei ole järjestetty pysäköintiä. Mäntymäentiellä on pysäköintikielto. Lisäksi Hammasköldintie on suljettuna yleiseltä liikenteeltä klo 6-24. Uimastadionille pääsee kuitenkin kävellen tai polkupyörillä.

Sateenvarjojen tuominen konsertteihin on kielletty turvallisuuden sekä avattujen varjojen aiheuttamien näköesteiden vuoksi. Sateisella kelillä yleisöä pyydetään tarvittaessa varustautumaan sadeasuin. Mukaan voi ottaa max. 0,5 litran avaamattoman muovisen vesi- tai virvoitusjuomapullon. Olympiastadion on savuton.

Stadionin ulkopuolelta löytyy maksullinen narikka, jonne voi jättää tavaroita säilytykseen.

Liput: 89 / 73 / 69 euroa + mahd. toimituskulut

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallica ja Lou Ree... Michael Jacksonin ha... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova