Tuorein sisältö

Ruisrockin nimet ja aikataulut paketissa

17.06.2011 klo 09.28 | Luettu: 1856 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun Ruissalossa 8.-10. heinäkuuta juhlittavan Ruisrockin ohjelma on valmis ja aikataulut on julkaistu.

Festivaalin avajaispäivänä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä viimeisiä kertoja kaksi todellista klassikkobändiä, jotka heräsivät henkiin kevään Albumiklassikot-konserttisarjan myötä. Pelle Miljoona Oy esittää Ruissalossa klassikkoalbuminsa "Moottoritie on kuuma" alkuperäiskokoonpanollaan, johon kuuluvat Pellen lisäksi Sami Yaffa, Andy McCoy, Tumppi Varonen ja Ari Taskinen. Punk-väkeä hemmotellaan myös suomalaisen hardcore-punkin suunnannäyttäjän Laman kesän ainoalla keikalla, kun vuosina 1978–1983 aktiivisena toiminut yhtye tykittää ainoaksi jääneen albuminsa Lama.

Tuomari Nurmio ja juuri albumitrilogiansa viimeisen osan julkaissut Jarkko Martikainen nousevat sooloilemaan Ruisrockin uudelle Pikkulavalle. Lava on nimensä mukaan pieni, mutta tulee tarjoamaan suuria ja intiimejä akustisia keikkoja.

Niin ikään uuden anniskelualueen Viinimaan yhteydessä sijaitsevalle Pikkulavalle nousevat viikonlopun aikana myös nuoremmat tekijät: uuden polven lauluntekijätähti Olavi Uusivirta, taiteilijamuusikkopariskunta Anssi 8000 & Maria Stereo sekä kevään aikana ylistetyt esikoisalbuminsa julkaisseet nuoret lupaukset Paradise Oskar, Mirel Wagner ja Felix Zenger.

Katso Ruisrockin valmis ohjelma ja päiväkohtaiset aikataulut täältä.

Festivaaliliput ovat myynnissä Ruisrockin verkkokaupassa, Tiketissä ja Lippupalvelussa. Ruisrockin yhden päivän liput maksavat 70 euroa, kahden päivän liput 95 euroa ja kolmen päivän liput 110 euroa.

Lippuja on myynnissä myös Turun torilla sijaitsevassa Ruisrock-kioskissa, joka palvelee arkisin 10-18 ja lauantaisin 11-15. Festariviikonloppuna kioski on auki perjantaina ja lauantai klo 11-21 ja sunnuntaina klo 11-19.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Panasonicilta tiedos... Jenkkinimi perui Sei... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova