Tuorein sisältö

Porispere toivoo, älä ver sit mitää perskännei

20.06.2011 klo 11.01 | Luettu: 2901 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Porispere-festari järjestetään Porissa, Kirjurinluodolla, 5-7.8.2011.

Ehkäisevän päihdetyön hanke, Pakka, tekee yhteistyötä Porispere- tapahtuman kanssa. Tapahtuman järjestäjien toiveissa on osallistujien vastuullinen alkoholinkäyttö festareillakin.

Porisperen lasinalusissa muistutetaan vastuullisesta alkoholinkäytöstä porilaisittain, "älä ver sit mitää perskännei". Alusen toiselta puolelta löytyy yksi Pakka-hankkeen teemoista "estä överit-hauskaa huomennakin". Lasialuset jalkautuvat porilaisiin ravintoloihin tällä viikolla.

Paikallisen ehkäisevän päihdetyön ja rock-festivaalin tämän kaltainen yhteistyö on ainutlaatuista. Porin Pakka-hankkeessa on tehty yhteistyötä porilaisten ravintoloiden kanssa jo hankkeen alusta asti. Koulutuksin ja kampanjoin on pyritty lisäämään ravintolahankilökunnan osaamista vastuullisesta anniskelusta ja haastavissa asiakastilanteissa yleisimmin sekä muistuttamaan ravintola-asiakkaita vastuullisesta alkoholinkäytöstä ja ravintolakäyttäytymisestä.

- Festareille saa pitää hauskaa ja maistella virvokkeitakin, mutta kaikkien etu on, että yleisön kunto ei lipsahda ns. perskänniasteelle, toteaa Harri Vilkuna Porispere-organisaatiosta.

Porisphere-tapahtumassa esiintyvät mm. Raised Fist, Anvil, Graveyard, Michael Monroe, Kotiteollisuus, Disco Ensemble, Lapko, Appendix, Pelle Miljona Oy, Problems?, Mokoma ja Battle Beast.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Provinssirock ylitti... Regina esittelee raj... >

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

20.06.2011 klo 13.51

Anvil, oho.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova