Tuorein sisältö

Morbid Angel julkaisee vanhat herkut uudessa kuosissa

20.06.2011 klo 13.51 | Luettu: 2310 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Earache Records juhlistaa maineikkaan Morbid Angel -yhtyeen paluuta julkaisemalla heidän neljästä ensimmäisestä pitkäsoitostaan erikoispainokset. Altars of Madness, Blessed are the Sick, Covenant ja Domination ovat saatavilla niin cd:nä kuin vinyylinäkin.

Floridalainen Morbid Angel perustettiin vuonna 1989 ja yhtyeen yhdeksän albumia on myynyt maailmanlaajuisesti liki kaksi miljoonaa kappaletta. Yhtye tunnetaan death metal -genren legendana ja yhtenä suurimmista vaikuttajista tämän päivän nimille.

20.7. julkaistava "ALTARS OF MADNESS" on yhtyeen ensimmäinen virallinen pitkäsoitto, joka julkaistiin alunperin vuonna 1989. Albumin biiseistä "Maze of Torment", "Chapel of Ghouls" ja "Immortal Rites" muodostavat osan death metal -genren kivijalasta.

Tummanpuhuvan ja kasvuhakuisen kakkosalbumin "BLESSED ARE THE SICK" (1991) erikoispainos julkaistaan 27.7. Albumi toi death metal -genreen taiteellisemman säväyksen ammennettuaan vaikutteita klassisesta musiikista ja albumi on menestynyt varsin hyvin äänestettäessä kaikkien aikojen parasta death metal -albumia.

10.8. julkaistaan alunperin vuonna 1993 julkaistu yhtyeen kolmas albumi "COVENANT". Albumia pidettiin varsin kieroutuneena ja sairaana, mutta se petasi yhtyeelle loistavan diilin Giant Recorsin kanssa. Albumin raidasta "God of Emptiness" tehty musiikkivideo järkytti MTV:n katsojia, mutta nousi melkoiseksi hitiksi. Pitkäsoitto on myös äänestetty yhdeksi death metal -genren kaikkien aikojen parhaista albumeista.

24.8. julkaistava yhtyeen neljäs albumi "DOMINATION" vei vuonna 1995 death metallin täysin uudelle tasolle niittäen kriitikoiden ylistävää suosiota ja taaten myös taloudellista menestystä. Albumi on toiminut suurena innoittajana mm. Gojira ja Meshuggah -yhtyeille.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lost-naama ja Dame E... Green Lantern on kes... >

Keskustelut (1 viestiä)

Seppo

21.06.2011 klo 04.19

"Floridalainen Morbid Angel perustettiin vuonna 1989"
Morbid Angel on perustettu 1983...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova