Tuorein sisältö

Ron Howard vs. Spy vs. Spy vs. F1 vs. Musta torni

23.06.2011 klo 13.40 | Luettu: 2786 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Huumorilehdestä Mad tuttu sarjakuvastrippi Spy vs. Spy kääntyy näytellyksi elokuvaksi. Ohjaajaksi on kiinnitetty kahdella Oscarilla palkittu Ron Howard. Fyysistä komediaa ja toimintaa painottava leffa kertoo kahdesta agentista, jotka tappelevat keskenään häikäilemättömään tyyliin.

Samaan aikaan 70-luvulle sijoittuva, James Huntista ja Niki Laudasta kertova Formula 1 -elokuva Rush etsii yhteistyökumppaneita. Howard on kiinnitetty ohjaajaksi. Tekijät toivovat leffan saavan vihreää valoa piakkoin. Formuloista ei Yhdysvalloissa välitetä, mutta rahoittajia kiinnostanee lajin kansainvälinen suosio.

Lisäksi Howard harkitsee muitakin projekteja. Tom Hanksin tähdittämä draama merikapteenista, joka antautuu somalialaisten merirosvojen vangiksi, on ohjaajaa vailla. Howard on pyörinyt myös 20th Century Foxin suunnitteleman uuden Frankensteinin ympärillä.

Mikään näistä ei ole se projekti, jonka parissa Howard tahtoisi työskennellä. Howardin on määrä ohjata Stephen Kingin Musta torni -sarjaan perustuva elokuva. Kunnianhimoiseen operaatioon kuuluu useita elokuvia ja niiden välille sijoittuvia minisarjoja. Howard ja kumppanit ovat väittäneet, että kuvaukset alkavat ensi vuonna, joko studio Universalin tallissa tai muualla. Tuoreimman tiedon mukaan käsikirjoitusta täytyy muokata, jotta budjettia voidaan pienentää.

Lähteet: Deadline, Los Angeles Times

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jamie Foxx on Quenti... Pro-Jectilta karsitt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova