Tuorein sisältö

DBTL tiedottaa laajasta iltaklubitoiminnasta

24.06.2011 klo 12.35 | Luettu: 1520 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turussa järjestettävän Down By The Laiturin iltaklubeilla nähdään jälleen monipuolista ohjelmaa. Viralliset DBTL-iltaklubit järjestetään Linnateatterissa, Live Club Apollossa ja Night Club Vegasissa. Torstaina 28.7. mukaan otetaan myös Turun Klubi, jossa alkuillasta vietetään Runoklubia ja loppuillasta lavalla nähdään Mokoma.

DBTL-viikon iltaelämän erikoisuuksina nähdään mm. yhdysvaltalainen Hayseed Dixie, joka villinnyt Suomessa aiemminkin hulvattomilla banjocovereillaan. Yhtye esiintyy Vegasissa perjantaina 29.7. Linnateatterin yksinäisten ilta -kokonaisuus tarjoaa jälleen laadukkaan kattauksen trubaduuri- ja duotarjontaan. Mukana ovat mm. harvoin keikkaileva Edu Kettunen, soolouraansa Nylon Beatin jälkeen luova Erin ja kevään komeetta Mirel Wagner.

Myös Apollossa tarjoillaan harvinaista herkkua, kun The 69 Eyes esiintyy Turussa ensimmäistä kertaa akustisena. Omien hittiensä lisäksi bändi versioi mm. Elvistä, The Doorsia ja Ramonesia ja Apollon torstai-illasta muodostunee ainakin epävirallinen WASP -jatkoklubi. Festivaalin päätöspaikan lauantaiyönä valtaa todellinen viihteen veteraani Danny, joka marssittaa Apollon lavalle sekä Islanders-yhtyeen että D´Voices -taustalaulajat.

Suomen vanhin kaupunkifestivaali Down By The Laituri järjestetään 26.-31.7. Turussa.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sydänvaivat peruivat... Infoa Flown lipunmyy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova