Tuorein sisältö

Saw: pelit ovat vasta alussa!

17.10.2007 klo 14.18 | Luettu: 4412 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Saw-sarjan jatkosta on riittänyt puhetta neljännen osan kynnyksellä (maailman ja samalla Suomen ensi-ilta on 26.10.). Kauhusarjan on tällä hetkellä tarkoitus jatkua ainakin kuudenteen osaan, kuten kerrottua. Neljännen osan myötä Saw tekee eräänlaisen jatko-osien ennätyksen: Hollywood-studio ei ole aiemmin tuottanut neljää osaa neljänä peräkkäisenä vuotena. Kovasta työtahdista huolimatta sarjan tekijät vakuuttavat, ettei heitä motivoi raha, vaan tarinat ja fanien uskollisuus. Tuottaja Oren Koules kertoo, että tiimin motto on ollut koko ajan se, että ellei tarinaa saada tyydyttäväksi, sarja pitää välivuoden. Tekijät painottavat tarinan tärkeyttä eritoten suhteessa kuuluisiin, hyvin väkivaltaisiin ansoihin: ansat keksitään vasta, kun tarina on kohdallaan.

Osien II-IV ohjaaja Darren Bousman jättää sarjan hyvissä tunnelmissa. Saw IV:n luvataan sisältävän elämää suuremman loppuratkaisun, josta tuotantosuunnittelijasta ohjaajaksi ylenevän David Hacklin on helppo jatkaa osissa V ja VI. Jatko-osat saatetaan kuvata peräkkäin mahdollisesti lähestyvän lakon vuoksi. Seuraavaa osaa ei tosin välttämättä nähdä vuonna 2008.

Sarjamurhaaja filosofialla, Jigsaw, kuoli osassa III. Osasta IV julkaistun materiaalin perusteella mies myös pysyy kuolleena - eikä hänellä myöskään ole kaksoisveljeä, lupaavat tekijät. Tobin Bell näyttelee ikoniksi noussutta hahmoa jatkossa vain takaumissa.

Erinäisten lähteiden mukaan koko sarjan (I-IV) tekeminen on maksanut vain 27 miljoonaa dollaria. Kolme ensimmäistä osaa ovat ansainneet maailmanlaajuisesti yli 400 miljoonaa dollaria pelkästään elokuvateattereissa.



Lähteet: ShockTillYouDrop, Rotten Tomatoes, Bloody Disgusting

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Idols-Ari Koivuselta... Seksikäs musikaali h... >

Keskustelut (3 viestiä)

Matti

17.10.2007 klo 17.31

Sairasta, että ihmiset edes katsovat tuollaisia kidutusleffoja.
lainaa
Wagge

Rekisteröitynyt 11.04.2007

17.10.2007 klo 17.41

"Kovasta työtahdista huolimatta sarjan tekijät vakuuttavat, ettei heitä motivoi raha, vaan tarinat ja fanien uskollisuus."
Tämä on hienoa kuultavaa.

Nimimerkillä: Diggaa Saw:eista :)
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

17.10.2007 klo 17.55

Matti kirjoitti:
Sairasta, että ihmiset edes katsovat tuollaisia kidutusleffoja.


No mutta ei pidä käsittää väärin! Jigsaw on sarjamurhaajaksi hyvinkin reilu mies: uhrit kuolevat nopeasti, elleivät itse päätä kiduttaa itseään puolikuoliaiksi vapautumista yrittäessään.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova