Tuorein sisältö

Edes floppaaminen ei pysäytä Green Lanternia

27.06.2011 klo 19.54 | Luettu: 4893 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Supersankariseikkailu Green Lantern menestyi siedettävästi avausviikonloppunaan Yhdysvalloissa. Reilun 50 miljoonan dollarin tulos ei ollut katastrofi elokuvalle, jonka kriitikot ovat polkeneet maan rakoon. Varsinainen floppaaminen tapahtui viime viikonloppuna, kun leffa menetti kaksi kolmasosaa yleisöstään - toisin kuin ne elokuvat, joista ihmiset oikeasti tykkäävät.

Warner Bros. aikoo tehdä jatko-osan, vaikka studio on "melko pettynyt" tekemäänsä tulokseen. Green Lantern maksoi 200 miljoonaa dollaria ja sitä mainostettiin ahkerasti (mikä maksoi rutosti budjetin päälle).

Green Lantern on selkeästi sarjan aloitusosa, mistä se kriitikoiden mukaan kärsii - muun muassa. Warner on leffasarjan puutteessa, sillä firman isot sarjat Harry Potter ja Batman ovat päättymässä. Batman-leffoja varmasti tehtaillaan maailman loppuun saakka, mutta ohjaaja Christopher Nolanin Batman-trilogian päätösosa nähdään kesällä 2012.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tom Hanks: Toy Story... Singaporen armeija j... >

Keskustelut (3 viestiä)

Muffinssi

Rekisteröitynyt 04.01.2011

27.06.2011 klo 20.44

3ds:n eShopista ladattu 3d trailerin perusteella melko perus supersankari leffa.
lainaa
rahakone

29.06.2011 klo 11.00

miksi leffaa ei saa seisomaan omillaan vaan aina pedataan jo jatko-osia. ja sitten vedetään töpseli jossain kohdassa niin jää homma kesken
lainaa
roskapostittaja

30.06.2011 klo 21.09

rahakone kirjoitti:
miksi leffaa ei saa seisomaan omillaan vaan aina pedataan jo jatko-osia...
Tuota... Oletko pannut merkille, että tässä ei ole kyseessä DC:n kaikkein tunnetuin hahmo? Joten jonkinlainen taustatarina tarvitaan, jotta kriitikot eivät marisisi siitä, miten elokuva oli suunnattu vain fanipojille tai maksava yleisö ei kiukuttelisi foorumeilla siitä, miten elokuva oli vain sarja peräkkäisiä kohtauksia ilman mitään selitystä sille, mistä päähenkilö on saanut kykynsä, mikä häntä motivoi tai mistä elokuvassa ylipäätään on kysymys.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova