Tuorein sisältö

Sam Raimi puhuu: Spider-Man, Evil Dead, Hobitti, Jules Verne

17.10.2007 klo 19.42 | Luettu: 3693 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

MTV Movies on haastatellut ohjaaja Sam Raimia, jonka nimi on viime aikoina liitetty moniin projekteihin.

Spider-Man 4
Sam Raimi ei osallistu kirjoitusprosessiin, joten aiemmat puheet Liskosta ja Kuuden Koplasta voi tässä vaiheessa unohtaa. Kokonaan uudet kirjoittajat yrittävät parhaillaan löytää tuoretta näkökulmaa sarjaan, jonka kolmas osa oli suunnaton menestys, mutta sai osakseen myös kovaa kritiikkiä. Raimi ei ole tehnyt vielä päätöstä, ohjaako hän vai toimiiko hän vain tuottajana. Venomin mahdollisen oman elokuvan hän jättää kokonaan muiden harteille.

Evil Dead
Raimi haaveilee edelleen neljännen Evil Deadin ohjaamisesta, mutta saattaa myös tyytyä tuottamaan kauhuklassikostaan uuden version, jonka ohjaajalta Raimi tulisi vaatimaan omaa visiota. Mikäli Raimi palaa itse sarjan pariin, aikoo hän pitää budjetin pienenä.

Hobitti
Sam Raimi on yksi monista, jotka tahtovat Peter Jacksonin ohjaavan Taru Sormusten Herrasta -esiosan, mikäli Jackson kaikkien lakisotkujen jälkeen niin tahtoo. Jos Jackson tyytyy tuottamaan, Raimi olisi mielissään, jos urakkaa tarjottaisiin hänelle (kuten viime aikoina on huhuttu).

Sukelluslaivalla maapallon ympäri
Raimi aikoo tuottaa uuden elokuvaversion Jules Vernen klassikkoromaanista ja on parhaillaan etsimässä sopivaa ohjaajaa. Raimin mielestä uusi versio on aiheellinen jo 50 vuodessa kehittyneiden erikoistehosteiden ansiosta, mutta painottaa, että häntä kiinnostavat enemmän alkuperäisromaanin rikkaat henkilöhahmot. Näistä tunnetuin on eittämättä Nautiluksen kapteeni Nemo.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Beowulf: komeita kuv... Linkin Parkin laulaj... >

Keskustelut (3 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

17.10.2007 klo 20.24

''aikoo hän pitää budjetin pienenä''
Taitelijan ratkaisu, evil deadiä ei pysty/saa tehdä isolla budjetilla.
lainaa
Aniska

Rekisteröitynyt 04.04.2007

17.10.2007 klo 22.47

Vielä kun saisi Bruce Campbellin mukaan Evil Deadiin. Tosin huhujen mukaan siinä ei olisi koko Ash-hahmoa.
lainaa
ZeloZ

06.11.2007 klo 20.09

Bloody Disgustingille antamassaan haastattelussa Sam Raimi on tarkentanut tuottajakollega Rob Tubertin antamia lausuntoja Evil Dead -elokuvasarjan jatkosta. Tubertin mukaan neljäs Evil Dead elokuva ei tulisi jatkamaan jo olemassa olevaa, Bruce Campbellin Ashin johdattamaan juonta, vaan keskittyisi uusiin henkilöihin.

Raimin antamien tietojen mukaan tulossa on kuitenkin peräti kaksi uutta Evil Dead –elokuvaa. ”Tulemme tekemään Evil Dead 4:n, mutta myös Evil Dead –remaken. Remaken tuottaa Ghost House pictures (Raimin ja Tubertin omistuksessa), ja sen pääosissa on täysin uusi näyttelijäryhmä ja uusi ohjaaja. Me Ghost House picturessilla haluamme antaa uusille ohjaajille mahdollisuuden tulla Hollywoodin ja tehdä hyvä kauhuelokuva (kuten Takashi Shimizu, The Grudge -remake).

Myöhemmin Raimi tulisi itse ohjaamaan sekä tuottamaan neljännen osan Evil Deadista, ja pääosassa nähtäisiin Bruce Campbell. ”Tämä on projekti, jonka todella haluan toteuttaa. Remaken voi hoitaa joku muu, mutta neljäs osa tulee olemaan jatkoa alkuperäiselle”.

Lainaus osoitteesta: http://www.filmifin.com/bbs/showthread.php?t=25654
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova