Tuorein sisältö

Ilosaaressa rokkia myös junioreille, luvassa hittiduon debyyttikeikka

01.07.2011 klo 00.34 | Luettu: 2096 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lasten ikioma rokkijuhla Vekararokki ilahduttaa ja riemastuttaa lapsia ja lapsenmielisiä. Vekararokki 2011 järjestetään Joensuun Ilosaaressa lauantaina 16.7. klo 12-15, liput maksavat 2 € kappale.

Vekararokki on perheen pienimmille suunnattu ikioma rokkikonsertti, jossa pompitaan, rokataan ja rollataan takuuvarmasti hyvän lastenrokkimusiikin tahtiin. Esiintyjinä Vekararokissa ovat Paukkumaissi, Orffit, Ella ja Aleksi - live ja Dora. Paukkumaissi tarjoaa lapsille reggae- ja skarytmejä sekä afrobeatia. Lasten kestosuosikki Tohtori Orff ja Herra Dalcroze lyhensi nimensä, mutta muutoin bändi on jopa entistä paremmassa iskussaan.

Tämän vuoden paikallisena bändinä lavalle nousee joensuulainen Dora. Pohjois-Karjalan bändikoulusta ponnistava bändi on jo hankkinut keikkakokemusta ja onpa yhtye äänittänyt levynkin. Ellan ja Aleksin historian ensimmäinen livekeikka ikinä nähdään Vekararokissa ja kyseessä on takuuvarmasti vuoden lastenrokkitapaus.

Vekararokin lipunmyynti alkaa huomenna Joensuun Prisman infopisteessä ja ilosaarirockin viikolla sitten myös Popkadun infopisteessä sen aukioloaikoina. Kipin kapin lippukauppaan, koska myynnissä on vain 3500 pääsylippua ja tapahtuman pääsyliput on nyt kahtena kesänä myyty loppuun.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Samsungin Galaxy Z o... PuistoBluesin perjan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova