Tuorein sisältö

Lisää juotavaa Yötä markkinoille

01.07.2011 klo 13.58 | Luettu: 1769 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Valtavan suosion saavuttanut YÖ –yhtyeen nimikkoviini laajenee nyt hanapakkauksella...

Yö Loisto -punaviinin myynti alkoi maanantaina 13. kesäkuuta ja se myi jo Juhannukseen mennessä ensimmäisen erän loppuun. Yö Loisto -viini on saatavana Alkon tilausvalikoimasta 75 cl pullossa.

Nyt myyntiin tulee myös kahden litran hanapakkaus perjantaina 1.7.

Yö Loisto –viinit on ensimmäinen EMI Finlandin ja Viinikassi.fi kuluttajapalvelun yhdessä luoman Viinijalaulu.fi -konseptin tuote. Hankkeen tavoitteena on edistää musiikin ja viinin yhdistämistä erilaisiin tilanteisiin ja tunnelmiin.

- Viini ja musiikki sopivat yhteen erittäin luonnollisesti. Niin musiikki, kuin viinikin kuuluvat monenlaiseen tunnelmaan. Tavoitteenamme viinijalaulu.fi -hankkeessa on rakentaa konsepti, jonka lähestyminen on mahdollista joko tietyn musiikin tai tietyn viinin suunnasta. Tulevaisuudessa tulemme kehittämään viinin ja musiikin tiimoilta tuotepareja, joissa yhdistyvät tunnelmat, teemat tai vaikkapa juhlasesongit. Yön tämänvuotinen juhlavuosi oli erinomainen mahdollisuus lanseerata hankkeemme. Halusimme valmistaa viinin jonka parissa musiikin ystävien on helppo liittyä juhlistamaan yhtyeen 30-vuotista uraa, kertaa Viinikassi.fi -kuluttajapalvelun tuoteasiantuntija Tuomas Meriluoto.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Saksan Kotiteollisuu... Windows Phone ei yll... >

Keskustelut (1 viestiä)

Simo

01.07.2011 klo 16.52

Toivottavasti tämä viini on Gambina tyyppinen. Silloin se vasta heijastelee musiikkia
lainaa

Kirjoita kommentti


917


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova