Tuorein sisältö

Space Invaders jälleen matkalla kankaille

08.07.2011 klo 10.39 | Luettu: 3913 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Klassikkopelistä Space Invaders tehdään elokuva, tai ennemminkin: Space Invaders -elokuva on taas vaihteeksi suunnitteilla. Leffa liikkui uutisissa viimeksi viime vuoden alkupuolella, mutta mitään ei ole tapahtunut.

Tuottajapari Lorenzo di Bonaventura ja Gigi Pritzker on etsimässä kirjoittajaa. Kirjoittajalta luultavasti kaivataan jonkinlaista visiota, sillä tuottajat ovat kiinnostuneita Space Invadersista muun muassa siksi, ettei sarjalla ole valmista mytologiaa. Space Invaders on yksinkertainen ammuskelupeli, jossa avaruusolennot lähestyvät pelaajaa uhkaavasti.

Di Bonaventura on herra sellaisten sarjojen kuin Transformers ja G.I. Joe takana. Pritzker voi ylpeillä muun muassa teoksella The Spirit, joka oli monien mielestä yksi vuoden 2008 kehnoimmista leffoista.

Space Invaders

Powered by: MySpace Games

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uncharted-elokuvalle... Pori Jazz tiedottaa ... >

Keskustelut (4 viestiä)

öö

08.07.2011 klo 16.10

tehdäänkö pacmanista elokuva?
lainaa
GiZM0

08.07.2011 klo 23.40

Tetris leffa vois kanssa olla kova hitti! Eikä varmaan ole mytologiaa (aikamoinen perustelu) valmiiksi kasattu.

Kolmannen ulottuvuuden palikka miehet yrittävät valtaa alfacentauria hyökkäyksien jatkuvana virtana, palikka jono on loputon. Mutta ei....sieltä tähtisumun läpi syöksyy TOM CRUICE! Ja millä voimilla! Mindcotrollii peliin niin palikatkin liikuttaa. Ensimmäisellä vilkaisulla tomppa keksi että jos tarpeeksi monta palikkaa saa vierekkäin niin ne tuhoutuu automaagisesti!

JA MAAAILMA PELASTUUUUU!!!!!

on se jännä...
lainaa
theendofdot

10.07.2011 klo 14.45

Pacman vois olla kyllä aika komea jos olis CE DX tyyppinen grafiikkailotulitus. sitä vois katella ja kuunnella vaikka sen 1.5tuntia

tehdään vaikka haamuista angstisia sankareita (pomo, apuri, mäntti ja sekopää) jotka yrittävät pysäyttää pysäyttämättömän jättisyöjän. aina välillä "peli" pysähtyy, kamera zuumautuu johonkin haamuun ja nähdään flashbackeja"
lainaa
jormu

11.07.2011 klo 21.37

GiZM0: I'D BUY THAT FOR A DOLLLAR!!

Tetriksestä olikin jo feikkitraileri tehty, mut ei se ollut niin kova, kuin esim collegehumorin tekemä Minesweeper: The Movie... Siinä ois potentiaalia!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova