Tuorein sisältö

Stephen King, Al Capone ja satuolennot kilpailevat Potter-ohjaajan huomiosta

15.07.2011 klo 17.43 | Luettu: 2383 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Neljän viimeisen Harry Potter -elokuvan ohjaaja David Yates on kuumaa kamaa. Tätä mieltä on varsinkin Warner Bros, joka on uuden arvostetun elokuvasarjan tarpeessa lähivuosina, kun Potterin, Batmanin ja hobittien seikkailut ovat nykymuodossa päättyneet.

Warner tahtoo, että Yates ohjaa elokuvatrilogian, joka perustuu Stephen Kingin järkälemäiseen romaaniin Tukikohta (The Stand). Yates on lukemassa romaania ja hän tekee päätöksen lähiviikkoina.

Yates kehittelee Warnerin seinien sisällä myös toista elokuvaa: tarinaa gangsteri Al Caponen noususta maineeseen. Elokuvan nimi on Cicero sen kaupungin mukaan, jossa Capone kasvatti valtaansa. Tom Hardy on juuri kiinnitetty elokuvaan.

Hardy on kiireinen, sillä hänen on määrä näytellä sankaria elokuvassa Mad Max: Fury Road, kun hän on selvinnyt konnan roolista seuraavassa Batmanissa The Dark Knight Rises. Cicero saatetaan kuvata näiden elokuvien välissä. Cicero on potentiaalisesti sarjan aloitusosa.

Sellainenkin ajatus on alustavasti ilmassa, että ehkä Yates on oikea henkilö ohjaamaan fantasialeffan Fables. Fables perustuu Warnerin omistaman DC:n sarjakuvaan, ja kertoo tunnetuista satuolennoista, jotka elävät oikeassa maailmassa kuin animaatiohahmot Roger Rabbitissa ikään.

Lähde: New York Magazine

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ehta ruotsalainen ee... Elephant Man Suomeen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova