Tuorein sisältö

Joe Johnston puheliaana: Jurassic Park 4, Boba Fett, Winter Soldier

18.07.2011 klo 12.58 | Luettu: 3022 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tulevan supersankarielokuvan Captain America: The First Avenger ohjaaja Joe Johnston on ehtinyt rupatella kaikenlaista haastattelukierroksella.

Sopimuksen mukaan Johnson ohjaa Captain American jälkeen myös toisen Marvel-elokuvan. Mikä tämä elokuva on, sitä ei ole sovittu. Johnston on itse vihjannut Marvelille, että häntä kiinnostaa Kapteeni Amerikan apupojan Bucky Barnesin tarina, eli se, kuinka Barnesista myöhemmin aivopestään Neuvostoliiton agentti Winter Soldier. Buckya näyttelee Sebastian Stan, jonka kanssa Johnston mielellään jatkaisi yhteistyötä.

Kolmannen Jurassic Parkin ohjaajana Johnston tietää jotakin neljännestä osasta. Johnstonin mukaan keskusteluja käydään parhaillaan, ja suunnitteilla on uusi trilogia. Alkuperäisten elokuvien tapahtumat toimivat pohjana täysin uudenlaiselle tarinalle. (Viimeksi kun neljännestä osasta oli puhetta, juorut kertoivat huippuälykkäistä dinosauruksista, jotka toimivat salaisina agentteina - jep.)

Kun Johnstonilta kysyttiin, onko hänen oppi-isänsä George Lucas nähnyt Captain American, Johnston antoi erikoisen vastauksen. Hän mielellään näyttäisi Captain American Lucasille, jos Lucas tahtoo sen nähdä. Johnston itse tahtoisi nähdä elokuvan, joka perustuu Star Wars -hahmoon Boba Fett. Hän yrittää myydä ajatuksen Lucasille, ja hän toimisi mielellään ohjaajana. Ennen ohjaajan uraa Johnston toimi tuotantosuunnittelijana, ja Boba Fett on yksi hänen luomuksistaan.

Tuorein Captain America -juliste (Bucky on Kapteenin nyrkin vieressä):


Lähde: Screen Rant

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Harry Potter murskaa... Judge Dredd ei riisu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova