Tuorein sisältö

Emma Watson on Guillermo del Toron kaunotar tai hirviö

18.07.2011 klo 22.45 | Luettu: 3979 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Guillermo del Toro, tuo maailman ahkerin mies, joka ei koskaan saa aikaa yhtään mitään, vaikka hän tekee viittä työtä yhtäaikaa 24/7, on haalinut itselleen jälleen yhden projektin.

Tuottaja Denise Di Novi kertoo kehittelevänsä Kaunotar ja hirviö -elokuvaa yhdessä del Toron kanssa. Emma Watson on kiinnitetty tähdeksi.

Di Novi ei mainitse, aikooko del Toro ohjata elokuvan, vai toimia vain tuottajana. Del Torolla on työn alla 10-20 elokuvaa, jotka hän aikoo ohjata. Osa näistä todennäköisesti perutaan ennemmin tai myöhemmin, mutta näin on uutisoitu. Del Toro toimii lisäksi tuottajana, kirjoittajana, kirjailijana ja animaatioelokuvien konsulttina. Hänen kädenjälkensä tulee näkymään tulevien Hobitti-elokuvien tarinassa ja visuaalisessa puolessa, koska hän lopetti ohjaajan puuhat kesken.

Del Toro työstää tällä hetkellä jättiläishirviöelokuvaa Pacific Rim, joka hyvin todennäköisesti itseasiassa myös valmistuu.

Watsonin tulevia elokuvia ovat My Week With Marilyn ja The Perks of Being a Wallflower.

Lähde: Coming Soon

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Dark Knight Rise... Kevin Costnerista or... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

18.07.2011 klo 22.52

Watson näyttelee hirviötä Guillermo del Toron ohjauksessa = äärimmäisen mielenkiintoinen elokuva

Watson näyttelee kaunotarta Guillermo del Toron ohjauksessa = taas yksi koulukiusatun paksun karvaisen sovinistineitsyen seksuaalifantasia, jolla imetään dollarit haaviin myös tunteellisilta tädeiltä, joiden setät rupsahtivat vuosikymmenen mittaisen ryyppyputken kunniaksi
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

19.07.2011 klo 01.21

Guillermo del Toro on kyllä omasta mielestäni yksi nykyajan neroista. Pakko sanoa. En tiedä mikä siinä on, mutta kaverin leffat iskee. Viime viikolla tuli ostettua ja luettua 2 ensimmäistä osaa del Toron ja Chuck Hoganin Vitsaus-trilogiasta, Vitsaus ja Lankeemus. Kolmatta ja viimeistä osaa odotellessa. Toivottavasti äijä päättää myös tehdä tuosta leffan.

Kaunottaresta ja Hirviöstä sen verran, että itselleni se tarina on ehkä yksi parhaimpia ikinä. Nyt toivoisin vaihteeksi vähän synkempää näkemystä kuin vaikkapa Disneyn piirretty... Tosin, koko aikahan tuostakin tarinasta elokuvia väsätään (helvetin paskoja tosin). Toivon parasta.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova