Tuorein sisältö

Ikurissa rokataan Länsi-Tampereen voimin

21.07.2011 klo 12.57 | Luettu: 1552 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Koko perheen päihteetön ilmaistapahtuma Ikuri rock rokataan Ikurin Virelässä sunnuntaina 21.8. Esiintyjiksi ovat lupautuneet The Swans Reflecting Elephants, Cross Hill, Kätilö Mäkinen, Flinch, Rockwalli ja Mustat Enkelit. Tampereen ulkopuolelta paikalle saapuu Jani Wickholm.

– Lueskelin puoli vuosisataa vireää toimintaa Ikurin Vireestä kertovaa kirjaa ja siellä näin mainoksen vuodelta 1986 Ikuri rockista. Mieleeni tuli, että näin hieno tapahtuma pitäisi saada elvytettyä, koska Länsi-Tampereella on perinteisesti ollut hyvin vahvaa tuo bänditoiminta ja on hienoa, että saimme näin paljon omia poikia mukaan esiintymään, kertoo idean isä Eero Heiskanen.

Ikuri Rockista on tarkoitus saada monivuotinen perinne.

–Haluamme tukea ja kannustaa paikallisia nuoria urheilu- ja musiikkiharrastuksien pariin. Ikurin Vire Hockey Oy:n ja Ry:n tarkoituksena on nostaa jääkiekko ja urheiluseura Ikurin Vire jälleen kansan tietoisuuteen. Vire Hockeyn kummitoimintaan ovat lähteneet mm. Pate Mustajärvi, Timo Jutila, Risto Siltanen, Jussi Aaltonen, Mikko Alatalo, Perttu Lingren, Ville Liimatainen ja Kätilö Mäkinen, Eero Heiskanen jatkaa.

Paikalle lupautuneista bändeistä The Swans ja Cross Hill treenaavat Virelässä. Kätilö Mäkinen on legendaarinen paikallinen Popedatribuuttibändi ja Flinch on myöskin Länsi-Tampereelta. Nousukiitoon lähteneen Rockwallin sekä Manserockin vahvan nimen Mustien Enkeleiden juuret ovat niinikään Länsi-Tampereella.

–Mää olen kakarasta asti talsinut Ikurin raitteja. Ikurin Vireen toiminnan elvyttäminen kunnolla on hienoimpia asioita, mitä me vanhemmat voimme lapsillemme ja paikalliselle nuorisolle antaa, toteaa Mustat Enkelit yhtyeen solisti Jussi Aaltonen.

Ikuri rock Ikurin Virelässä sunnuntaina 21.8.2011 klo 12.00-19.00.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Stray Cats -legendat... Lovex kelpasi Spotif... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova