Tuorein sisältö

Galaxy 3D –älypuhelin ehkä kehitteillä

23.07.2011 klo 13.00 | Luettu: 3247 kertaa | Teksti: Samuel Kohtala

Korealainen uutissivusto ETNews kertoo, että Samsung suunnittelisi mallistoonsa 3D-laitetta hieman LG Optimus 3D ja HTC EVO 3D –älypuhelimien tapaan. Molemmissa laitteissa on ilman erillisiä katselulaseja toimiva 3D-näyttö, sekä kaksi kameraa 3D-valokuvausta varten. Samsungin uutuuslaitteesta on saatavilla vain niukasti tietoa, mutta sen kerrotaan ainakin pyörivän uusimmalla Android 2.3 Gingerbread –käyttöjärjestelmällä.

Samsung Galaxy 3D, kuten uutuutta saatetaan ehkä nimittää, sisältänee 4,3 tuuman 3D-näytön lisäksi myös Samsungin kehittelemän 1,2 gigahertsin tuplaytimisen Exynos-prosessorin. Jos laite julkaistaan loppuvuodesta on mahdollista, että käyttöjärjestelmäksi päivitetään kehitteillä oleva Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Huhujen mukaan laitteessa olisi myös uutena ominaisuutena mahdollisuus jakaa 3D-sisältöä HDMI-liitännän välityksellä suoraan 3D-televisioihin.

Asiasta uutisoi Slashgear.

V2.fi | Samuel Kohtala
< Samsungin tutkimukse... Amy Winehouse on kuo... >

Keskustelut (2 viestiä)

babba

24.07.2011 klo 17.58

"Samsungin tutkimuksen mukaan 3D-video väsyttää silmiä". Samsung: "teemme teille 3d scheisse puhelimen". Samsung sux. MOT.
lainaa
Ozone

24.07.2011 klo 21.50

babba kirjoitti:
"Samsungin tutkimuksen mukaan 3D-video väsyttää silmiä". Samsung: "teemme teille 3d scheisse puhelimen". Samsung sux. MOT.


Ei se joka myy vaan se joka ostaa. Ei kuluttajat välitä tosta tutkimuksesta kun 3D on muotia.

Joskin mä en sekaannu ennenkun 3D tarkoittaa semmosia tasolta nousevia hologrammeja.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova