Tuorein sisältö

Sonyn uutuuspokkari lupaa kaikenlaista

25.07.2011 klo 10.00 | Luettu: 1557 kertaa | Teksti: Samuel Kohtala


Sony Cyber-shot TX55 on hulppealla 16,2 megapikselin kennolla varustettu pokkariuutuus, joka lupailee myyntipuheissaan paljon. Kamerassa kerrotaan olevan esimerkiksi ”ällistyttävä” 3D-kuvaustoiminto, erittäin alhainen kohina ja uusi parempilaatuinen digitaalinen zoom. By Pixel Super Resolution –teknologian kerrotaan tuplaavan kameran viisinkertaisen optisen zoomin, tarjoten silti täysilaatuisia 16,2 megapikselin kuvia.

Kamerasta löytyy myös nopea automaattitarkennus, jonka kerrotaan lukittuvan kohteeseen jopa 0,1 sekunnissa. Kuvien katselu ja koskettelu onnistuu puolestaan kameran 3,3 tuuman OLED-kosketusnäytöltä. Videokuvauksen saralla kamera kykenee tuottamaan 1080i AVHCD-videota.

Vaikuttaa siltä, että kameravalmistajat ovat törmänneet megapikselikattoon, jota täytyy kiertää uusien ominaisuuksien tehtailulla. Kukapa sitä hankkisi uuden kameran, ellei se tarjoa edes näennäisesti jotain uutta.

Hintaa Sony Cyber-shot TX55 –kameralle kertyy noin 350 dollaria, kertoo Engadget.


V2.fi | Samuel Kohtala
< Tuskasta nautittiin ... Michael Monroella re... >

Keskustelut (1 viestiä)

kuvailija

25.07.2011 klo 14.51

Edellinen pokkari on tullut kunnioitettavan 4 vuoden ikään. Kohta olisi jo aika päivitykselle ja digijärjestelmän kyytiin en ala lähteä: kameran olisi hyvä mahtua taskuun ja kännyköistä ei valitettavasti ole kameran korvikkeeksi vaikka riittävän hyviä tilannekuvia niillä saakin.
lainaa

Kirjoita kommentti


158


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova