Tuorein sisältö

Pyhä Unplugged levylle

03.08.2011 klo 13.23 | Luettu: 2616 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pyhä Unplugged on ainutlaatuinen musiikkitapahtuma, joka on vuosien varrella kerännyt yhä laajenevan yleisön tunnettujen kotimaisten esiintyjien puoliakustisen musiikin äärelle Pyhätunturin omintakeisiin esiintymispaikkoihin ja upeisiin maisemiin.

Tapahtuman taiteellisena johtajana on alusta alkaen toiminut Mato Valtonen.

Torstaina 04.08 alkavassa tapahtumassa esiintyvät tänä vuonna Erin Anttila, Samuli Putro, Dave Lindholm & Joe Westich, Edu Kettunen & Pekka Ruuska, Mariska & Pahat Sudet, Johanna Rusanen, Martti Servo Duo, Juha Tapio, Aki Louhela, Paleface, Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani, Kari Peitsamo, Heli Kajo sekä Lenni-Kalle Taipale ja Sami Pitkämö.

Ensimmäistä kertaa vuonna 1998 järjestetty Pyhä Unplugged päätettiin vihdoin taltioida myös levylle. Toukokuun 24. päivä Ylen M1-studiolle kokoontui joukko suosittuja kotimaisia artisteja, jotka ovat jo olleet tai ovat menossa esiintymään tapahtumaan. Paikalla oli myös Pyhä Unplugged –housebändi SVY .

Pyhä Unplugged –cd julkaistaan 14.09, mutta poikkeuksellisesti levyn voi ostaa jo elokuussa itse tapahtumasta. Levyn julkaisee Ratas Music.

Pyhä Unplugged-levyllä on 15 biisiä, joita esittävät SVY-bändin solistin lisäksi viisi artistia, yksi duo ja yksi trio. Levyllä ovat mukana Irina (Kuurupiiloa, Hiljaisuus), Kaartamo Kettunen Kuustonen – trio (Elämän haamu, Oi naiseni), Paula Koivuniemi (Balladi elokuvasta Klaani, Kun kuuntelen Tomppaa), Jorma Kääriäinen (Kuiskaan sen, Tutti Frutti), Hanna Pakarinen (Prinsessa Armaada, Penkki puu ja puistotie), Paleface (Saapuu elokuun yö, Hymyile Miss Universum), Sami Pitkämö (Toiset meistä), Laura Voutilainen & Pave Maijanen –duo (Kaikki nämä vuodet, Lemmenloruja).

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallica juhlii Mon... Huhumylly seuraavan ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova